Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Kalaserbjudande

Sommarkampanj

20% Kalasrabatt på tårtor & kalaskit!

Beställ allt du behöver till ditt barnkalas och få 20% rabatt på både tårtan och tillbehören. Som du säkert vet så kan du beställa en fin och smarrig bildtårta med din favorit figur på samt tallrikar, muggar och ballonger med samma tryck på. 

Överraska barnen med ett magiskt barnkalas!!

Så här gör du:

1. Välj tema genom att klicka på en bild här nedan
2. I nästa steg väljer du färg samt motiv på tårtan

3. Välj till kalastillbehör

Skicka Tårta - Kalaserbjudande

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Nu kan du beställa hem eller skicka en smarrig tårta tillsammans med fina kalastillbehör som tallrikar, muggar, ballonger samt servetter. Överraska ett barn med ett magiskt kalas och bjud på smarrig tårta.

 

Big Hero 6 tårtan som du beställer på SkickaTårta.se bakas och dekoreras med ett snyggt tårtoblat på ett lokalt konditori på den orten som den ska levereras på. Tårtan består av en tårtbotten, sylt, grädde och marsipan i den färgen som du har valt.


Leverans av tårtor och tillbehör


Tårtan som du beställer på SkickaTårta.se levereras samma dag som den bakas, av ett lokalt konditori. Kalastillbehören skickas per post och kommer hem i brevlådan eller på ditt lokala postutlämningsställe. Allt matchas ihop så att du har det på den dagen som du har valt när du gjorde beställningen.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email