Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Spiderman tårta

Trassel tårta

Magisk Trassel tårta till barnkalaset!

 

När du planerar ett magiskt barnkalas i Trassel tema, dekorerat med Rapunzel och andra huvudkaraktärer från filmen då är en Trassel tårta ett måste. En smarrig tårta som konditorn dekorerat med en snygg tårtbild med Rapunzel på. Alla tårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas av lokala konditorier på samma ort som den ska levereras. Du kan även överraska ett barn som bor på annan ort genom att skicka en god tårta på födelsedagen.

Trassel
Trassel
fr. 365:-
Trassel blå
Trassel blå
fr. 365:-
Trasseltårta
Trasseltårta
fr. 365:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Smarrig Trassel tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du vill överraska med en smarrig och fin tårta på ditt planerade barnkalas då är en Trassel tårta en perfekt överraskning. På den här sidan hittar du smarriga Trassel tårtor som bakas av lokala konditorier i hela Sverige och levereras på bakdagen. På så sätt är tårtan dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren.

 

När du beställer en Trassel tårta på SkickaTårta.se så bakas din tårta samma dag som den ska levereras till kalaset. En Trassel tårta är en prinsesstårta som dekoreras med en snygg tårtbild med Rapunzel eller med någon annan karaktär från Trassel filmen. Välj färg, välj vilken tårtbild du vill ha och överraska någon med en smarrig tårta.


Leverans av spiderman tårtor


När du beställer en Trassel tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Trassel tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Trassel tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email