Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Flygplanstårta

Flygplanstårta

Smarriga tårtor dekorerade med flygplan!

 

Letar du efter flygplanstårtor? Då har du kommit helt rätt! Här nedan kan du beställa supergoda och snygga flygplanstårtor till ditt barnkalas. Alla tårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas av lokala konditorier i hela Sverige och levereras på bakdagen. Tårtan är alltid dagsfärsk när den kommer fram till dig eller mottagaren. 

Flygplan Blå
Flygplan Blå
fr. 365:-
Flygplan orange
Flygplan orange
fr. 365:-
Flygplan Röd
Flygplan Röd
fr. 365:-
Flygplan Svart
Flygplan Svart
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Smarriga flygplanstårtor 

Skicka Tårta - flygplantårtans innehåll


När du planerar ett temakalas till dina barn och vill att allt ska vara enhetligt så kan du beställa en flygplanstårta på SkickaTårta.se. Här hittar du olika tårtor som är dekorerade med hjältarna från Disneyfilmen Flygplan som kommer passa perfekt men resten av dina kalasdekorationer.

 

En flygplanstårta är en prinsesstårta som konditorn har dekorerat med snygga tårtabilder med motiv från Disney Flygplan på. Tårtorna består av ett antal tårtbottnar, grädde, sylt och täcks med marsipan. Konditorn bakar tårtan enligt sitt recept samt enligt sina traditioner.


Leverans av flygplanstårtor


När du beställer en flygplanstårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en flygplanstårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade flygplanstårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email