Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Nalle Puh tårta

Nalle puh tårta

Nalle Puh tårta på barnkalaset, en stor hit!

 

De allra minsta barnen älskar Nalle Puh och vad är då bättre än att bjuda på en smarrig Nalle Puh tårta. Tårtan kommer inte bara att bli uppskattad men kommer även sent att glömmas av de små gästerna. Alla tårtor som du kan beställa på SkickaTårta.se bakas av lokala konditorier i hela Sverige och levereras ut till mottagaren på bakdagen. 

Nalle Puh
Nalle Puh
fr. 365:-
Nalle Puh
Nalle Puh
fr. 365:-
Nalle Puh gul
Nalle Puh gul
fr. 365:-
Nalle Puh tårta
Nalle Puh tårta
fr. 365:-
Nasse och Puh
Nasse och Puh
fr. 365:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Söt Nalle Puh tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Nalle Puh är en stor favorit bland de mindre barnen. En Nalle Puh tårta kommer att bli en stor hit på kalaset som sent kommer att glömmas. Välj bland olika färger och olika tårtoblat med Nalle Puh på. Välj din favorit och få den levererad direkt från ett konditori. 

 

När du beställer en Nalle Puh tårta på SkickaTårta.se så bakas denna i ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras. Tårtan bakas enligt konditorns recept och dekoreras med nalle puh tårtbilden. Tårtan består av en tortbotten, sylt grädde och täckt med marsipan i den färg som du har valt. 


Leverans av tårtor


När du beställer en Nalle puh tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Nalle puh tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Nalle puh tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email