Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Avengers tårta

Avengers tårta

Överraska med en cool Avengers tårta!

 

När du planerar en födelsedag till en person som är en Avengers-fantast så hittar du tårtorna som passar till kalaset här! Välj bland Hulken, Captain America med flera och få dem levererade i hela Sverige. Tårtorna dekoreras med snygga ätbara tårtbilder med superhjältarna på. SkickaTårta.se samarbetar med lokala konditorier i hela landet och levererar dagsfärska bakverk och tårtor direkt hem till dig!

Captain America
Captain America
fr. 365:-
Hulken
Hulken
fr. 365:-
Iron Man
Iron Man
fr. 365:-
Thor
Thor
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Avengers tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du vill skicka en unik present eller bjuda gästerna på ditt planerade kalas på en häftig tårta, beställ en Avengers tårta på SkickaTårta.se. I vårt sortiment hittar du tårtor till alla möjliga tillfällen och till både barn och vuxna. När du beställer en tårta får du den levererad av ett lokalt konditori.

 

När du beställer en Avengers tårta på SkickaTårta.se så bakas den av ett lokalt konditori på den orten som du vill ha den levererad. En Avengers tårta består av en tårtbotten, sylt, grädde och marsipan. Tårtan dekoreras med en fin Avengers tårtbild och konditorn spritsar en gräddkant runt tårtbilden. 


Leverans av spiderman tårtor


När du beställer en Avengers tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Avengers tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Avengers tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email