Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Gormiti tårta

Gormiti

Häftiga Gormiti tårtor till barnkalas och födelsedagar!

 

När du vill beställa eller skicka en häftig tårta så har du kommit helt rätt. Här hittar du våra Gormiti tårtor som du kan beställa hem till dig när du planerar ett kalas eller skicka dem till någon som fyller år. SkickaTårta.se levererar tårtor i hela Sverige och samarbetar med 450 konditorier. Tårtorna bakas på leveransdagen och är alltid dagsfärska när de kommer fram till mottagaren.

Gormiti
Gormiti
fr. 365:-
Gormiti
Gormiti
fr. 365:-
Gormiti tårta
Gormiti tårta
fr. 365:-
Gormititårta
Gormititårta
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Gormiti tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du vill skicka en unik present eller bjuda gästerna på ditt planerade kalas på en häftig tårta, beställ en Gormiti tårta på SkickaTårta.se. I vårt sortiment hittar du tårtor till alla möjliga tillfällen och till både barn och vuxna. När du beställer en tårta får du den levererad av ett lokalt konditori.

 

När du beställer en Gormiti tårta på SkickaTårta.se så bakas den av ett lokalt konditori på den orten som du vill ha den levererad. En gormiti tårta består av en tårtbotten, sylt, grädde och marsipan. Tårtan dekoreras med en fin Gormiti tårtbild och konditorn spritsar en gräddkant runt tårtbilden. 


Leverans av spiderman tårtor


När du beställer en Gormiti tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Gormiti tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Gormiti tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email