Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Lejonkungen tårta

Lejonkungen tårta

Bjud på en smarrig Lejonkungen tårta på kalaset!

 

Lejonkungen, en klassiker bland barnfilmer som fortfarande är väldigt populär. Nu kan du beställa hem eller skicka en fin och god Lejonkungen tårta på ett enkelt sätt. Goda prinsesstårtor som konditorn på din ort dekorerar med snygga tårtbilder. Alla tårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas på lokala konditorier på samma ort som de ska levereras på. När du beställer en Lejonkungen tårta så bakas den på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när du får hem den eller när den levereras till den lycklige mottagaren.

Lejonkungen tårta
Lejonkungen tårta
fr. 365:-
Lejonkungentårta
Lejonkungentårta
fr. 365:-
Nalatårta
Nalatårta
fr. 365:-
Simbatårta
Simbatårta
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Lejonkungen tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du planerar ett temakalas till dit barn eller om du bara vill skicka en smarrig tårta till någon som fyller år så är en Lejonkungen tårta en superfin present. Välj vilken färg du vill ha på tårtan och vilken tårtbild som ska ligga på tårtan och skicka iväg en dagsfärsk tårta. 

 

När du beställer en Lejonkungen tårta på SkickaTårta.se så bakas den på ett lokalt konditori på den ort som den ska levereras på. Lejonkungen tårtan bakas på konditorns vis och dekoreras med den fina Lejonkungen tårtbilden. Alla tårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas på leveransdagen och är alltid dagsfärska när de kommer fram till mottagaren.


Leverans av Minion tårtor


När du beställer en Lejonkungen tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Lejonkungen tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Lejonkungen tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email