Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Babblarna tårta

babblarna tårta

Överraska med en smarrig Babblarna tårta!

 

Nu har barnens favoriter, Babblarna, flyttat in på SkickaTårta.se. Nu kan du beställa hem eller skicka en snygg och god Babblarna tårta till någon i hela Sverige. Välj färg och motiv och beställ din Babblarna tårta redan idag. Alla Babblare tårtor är prinsesstårtor som konditorer på lokala konditorier i hela landet dekorerar med snygga Babblarna tårtbilder. Du hittar dessa tårtor enbart hos SkickaTårta.se

OBS! SkickaTårta.se är nu en del i dinTårta.se-familjen, smarrig Babblarna tårta hittar du nu hos dinTårta.se»

Babblarna tårta
Babblarna tårta
fr. 365:-
Babblarna tårta
Babblarna tårta
fr. 365:-
Babblarna tårta blå
Babblarna tårta blå
fr. 365:-
Babblarna tårta grön
Babblarna tårta grön
fr. 365:-
Babblarna tårta orange
Babblarna tårta oran...
fr. 365:-
Babblarna tårta rosa
Babblarna tårta rosa
fr. 365:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.


Babblarna tårta - en perfekt överraskning på kalaset!


Välj vilket Babblarnamotiv som du vill ha på tårtan och vilken färg tårtan ska ha och beställ hem eller skicka din Babblarna tårta redan idag. Babblarna är väldigt populära bland de mindre barnen och en Babblarna tårta kommer att bli väldigt uppskattad på barnkalaset. När du beställer en Babblarna tårta på SkickaTårta.se så bakas denna på ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras. Babblarna tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till kalaset.

Skicka Tårta - Bjud på en Babblarna tårta!

Skicka Tårta - Babblarnatårtans innehåll


När du planerar ett barnkalas eller bara vill överraska med en smarrig tårta med Babblarna på så har du kommit helt rätt. På SkickaTårta.se hittar du Babblarna tårtor i olika färger och med olika motiv. En bildtårta med Babblarna på är perfekt om du planerar ett temakalas eller bara vill överraska med en fin tårta.

 

En Babblarna tårta är en prinsesstårta som konditorn på det lokala konditoriet dekorerar med en tårtbild med Babblarna på. Babblarna tårtan består av grägge, sylt, tårtbotten som täcks med marsipan i den färg som du har valt här på SkickaTårta.se. 


Leverans av Babblarna tårtor


Alla Babblarna tårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina Babblarna tårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar Babblarna tårta.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa logotårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email