Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Hello Kitty tårta

Hello Kitty tårta

Bjud gästerna på en söt Hello Kitty tårta på kalaset

 

På den här sidan hittar du våra smarriga Hello Kitty tårtor som du kan beställa hem till kalaset eller skicka till någon som fyller år. Välj motiv och färg på tårtan så att den passar dina kalasdekorationer och temat. Alla våra tårtor bakas av lokala konditorier i hela Sverige och levereras på bakdagen. När du beställer en Hello Kitty tårta så är den dagsfärsk när den levereras. 

Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Motivtårta
Motivtårta
fr. 705:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Hello Kitty tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När ditt barn önskar sig en smarrig Hello Kitty tårta till sitt födelsedagskalas så kan vi på SkickaTårta.se hjälpa dig. I vårt sortiment hittar du en rad olika Hello Kitty tårtor. Välj färg och motiv på tårtan som du önskar att beställa och få den levererad direkt från ett lokalt konditori. 

 

När du har beställt en Hello Kitty tårta på SkickaTårta.se så bakas den av ett lokalt konditori samma dag som den ska levereras. På så sätt är tårtan dagsfärsk när den kommer fram till kalaset eller till personen som ska få den. Hello Kitty tårtor består av tårtbottnar, grädde sylt och täcks med marsipan i olika färger. 


Leverans av spiderman tårtor


När du beställer en Hello Kitty tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Hello Kitty tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Hello Kitty tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email