Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Tingeling tårta

tingeling tårta

Bjud på en vacker Tingeling tårta på kalaset!

 

När du vill bjuda dem små kalasgästerna på en smarrig och vackert dekorerad tårta så är en tingelingtårta något får dig. Här hittar du några olika varianter och färger men med precis samma goda smak. Tårtan är perfekt om du planerar ett temakalas med ett Tingeling tema. 

Tingeling Gul
Tingeling Gul
fr. 365:-
Tingeling Rosa
Tingeling Rosa
fr. 365:-
Tingeling Röd
Tingeling Röd
fr. 365:-
Tingeling Vit
Tingeling Vit
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Smarrig Tingeling tårta 

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du har köpt dekorationer i Tingelingtema till barnkalaset så är en Tingeling tårta ett måste. SkickaTårta.se hjälper dig mer än gärna med att leverera din smarriga och dagsfärska tårta till barnkalaset. Hos oss hittar du fantastiska tårtor till ditt barnkalas och vi levererar i hela landet. 

 

En Tingeling tårta är en prinsesstårta som konditorn har bakat och dekorerat enligt sitt traditionella recept. Tårtan dekoreras med en fin tårtbild med motiv från filmen Tingeling. Tingeling tårtan består av ett antal tortbottnar, sylt grädde och är täckt med marsipan i olikafärger. 


Leverans av tårtor


När du beställer en tingeling tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en tingeling tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade tingeling tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email