Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Barbietårta

Barbietårta

Beställ din smarriga Barbietårta här!

 

Här hittar du våra smarriga barbietårtor. Välj färg och motiv och beställ hem eller skicka en god Barbietårta till ditt barn. Perfekt när du vill bjuda på en dagsfärsk tårta på ett kalas där du har Barbie-tema. När du beställer din Barbietårta så bakas den av ett lokalt konditori samma dag som den ska levereras. Tårtorna är dagsfärska när de kommer fram till mottagaren.

Har du frågor eller funderingar kring din beställning hör gärna av dig till oss på telefonnummer
010-330 01 01 eller på info@tarta.se

Barbie
Barbie
fr. 365:-
Barbie Fashion
Barbie Fashion
fr. 365:-
Barbie Rosa
Barbie Rosa
fr. 365:-
Barbie tårta
Barbie tårta
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.


Barbietårta som present!


Nu kan du som bor utomlands eller på en annan ort ge bort en dagsfärsk och nybakad Barbietårta i present. Att ge bort en tårta är ganska så unikt och ovanligt men riktigt kul! Du kan även beställa hem en Barbietårta till kalaset som du planerar, så slipper du springa runt på stan och leta efter ett konditori som bakar en fin och supergod tårta med Barbiemotiv på. 

Skicka Tårta - Barbietårtor till ditt kalas

Skicka Tårta - Barbietårtans innehåll


Om du planerar att ha ett Barbietema på ditt barns kalas så hittar du din smarriga barbietårta på SkickaTårta.se. Välj bland olika färger och tårtbilder och hitta din favorit. Barbietårtan kommer sent att glömmas och kommer vara en viktig detalj bland alla andra Barbiedekorationer på kalaset. 

 

En Barbietårta är ett stort bakverk som bakats av ett lokalt konditori på den ort som du vill att tårtan ska levereras. En Barbietårta är en prinsesstårta som har dekorerats med ett fint tårtoblat. Barbietårtan består av en tårtbotten, grädde, sylt och är täckt med marsipan.


Leverans av Barbietårtor


Alla barbietårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina logotårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar barbietårta.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa logotårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email