Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Barncancerfonden tårta

barncancerfonden

Dela ett skratt och bjud på Sveriges värdefullaste tårta!

Beställ en läcker prinsesstårta och skänk hopp till alla cancersjuka barn. 15% av tårtans värde går oavkortat till Barncancerfonden och tillsammans deltar du med SkickaTårta.se i Barncancerfondens kampanj "dela ett skratt". 

Barncancerfonden ambition är att alla barn som är drabbade av cancer, får den vård de behöver och att deras familjerna får det stöd de behöver.
 

Vid frågor; kontakta oss på 010-330 01 01 (vardagar kl. 9-16), info@tarta.se eller via vårt formulär.

Färgglad Give Hope tårta
Färgglad Give Hope t...
fr. 365:-
Give Hope tårta rosa
Give Hope tårta rosa
fr. 365:-
Give Hope tårta vit/röd
Give Hope tårta vit/...
fr. 365:-
Vårig Give Hope tårta
Vårig Give Hope tårt...
fr. 365:-

Därför stöttar vi Barncancerfonden!

Cancern har varit nära oss, väldigt nära ett par gånger och även gjort en hel del skada i våra liv. Vi har förlorat både familjemedlemmar och nära anhöriga alldeles för tidigt.
När vi, Magnus Äng och Magnus Noord som är grundarna av SkickaTårta.se, började arbeta tillsammans i början av 2000-talet på EuroFlorist så startade vi samarbete med Rosa Bandet och stöttade deras kamp mot bröstcancern och vi genomförde mängder av aktiviteter som bidrog med miljontals kronor.

Barncancerfonden ger hopp

Vi har trots våra tuffa upplevelser av cancern en enorm tur eftersom våra barn så här långt i livet är förskonade och det vill vi att de ska förbli. När vi startade SkickaTårta.se så så ville vi fortsätta vår kamp mot cancern och vi hittade den perfekta kopplingen mellan Barncancerfonden och våra tårtor. Det Barncancerfonden gör är att ge hopp till barn och familjer, både drabbade av cancern och alla ännu icke drabbade. Barncancerfonden står för glädje och fokuserar på det positiva, hopp! Denna inställning passar vår filosofi som handen i handsken.
Vi ger dig en möjlighet mer än att bara köpa en tårta via Internet, vi ger dig möjligheten att skänka en uppskattad fikapaus. En tårta äter man sällan själv, den delar man med vänner, familj och kollegor. Stunden när man äter tårtan är ofta rofylld och förknippad med glädje. Många barn älskar tårtor, det vet vi nu efter alla år med tårtförsäljning. Vi har tårtor i alla dess olika färger och smaker som sprider glädje i alla möjliga stunder, även när man mår som sämst och är drabbad oavsett cancer.

Att bjuda på en tårta är att dela ett skratt!

Magnus & Magnus

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Barncancerfonden tårta

Skicka Tårta -tårtornas innehåll

 

Vill du ge bort en fin gåva och samtidigt ge pengar till cancerforskning? Då är våra barncancerfonden tårtor är något för dig. Nybakade av lokala konditorier i hela Sverige och dekorerade med fina sockeroblat gör dem till både goda och fina gåvor som du kan skicka till familj och vänner i hela landet. 

 

En Barncancerfonden tårta är en smarrig prinsesstårta dekorerad med en fin Barncancerfonden tårtbild. Prinsesstårtan består av tårtbotten, hallonsylt, grädde och är täkt med ett fint lager av marcipan. På tortan lägger man sedan det fina Barncancerfonden bilden som man spritsar med grädde runt.


Leverans av barncancerfondentårtor


Alla barncancerfonden tårtor som levereras är färska tårtor och bakas av lokala konditorier samma dag som du vill ha dem levererade. I och med att dessa tårtor är bildtårtor så har vi en leverans tid på två dagar. Om du vill beställa en tårta som når mottagaren på en dag eller samma dag som du gör beställningen så hänvisar vi dig till Tårtogram idag eller till prinsesstårtor.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email