Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Minion tårta

Minion tårta

Överraska med en rolig Minion tårta!

 

Minionerna är barnens favoriter från filmen Dumma mig. Gula, små glada varelser från en annan galax som springer runt och skojar med varandra. Nu kan du beställa en rolig tårta som konditorn dekorerar med coola tårtbilder. När du planerar ett temakalas med Dumma mig-tema så är en Minion tårta ett måste. Välj bild och färg på tårtan här nedan och få den levererad hem till dig eller till någon annan, var du vill i hela Sverige!

Dumma mig tårta
Dumma mig tårta
fr. 365:-
Dummamig tårta
Dummamig tårta
fr. 365:-
Minion tårta
Minion tårta
fr. 365:-
Miniontårta
Miniontårta
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Minion tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Beställ hem eller skicka en häftig och smarrig Minion tårta redan idag. Perfekt tårta när du har barn som tycker om Minionerna från filmen Dumma mig. I vårt sortiment hittar du tårtor till alla möjliga tillfällen och temakalas. Beställ din barntårta på SkickaTårta.s

 

När du planerar ett temakalas till ditt barn och beställer en Minion tårta på SkickaTårta.se så bakas den av ett lokalt konditori på den ort som den ska levereras på. Minion tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till kalaset. Tårtan bakas och dekoreras enligt konditorns lokala recept och tradition.


Leverans av Minion tårtor


När du beställer en Minion tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Minion tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Minion tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email