Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Köpvillkor

Vi på Pastry Sweden AB, Pastry Polska Sp. z o.o., Pastry Deutschland GmbH har ambitionen att alltid ge hög service till våra kunder, och därför arbetar vi efter nedanstående köpvillkor.

 

Vid frågor kontakta oss gärna.

Våra bakverk

De aktuella priserna anges vid respektive produkt.

På alla beställningar av färska bakverk inom Sverige ingår moms med 12%. Frakt på 99 kr tillkommer på vanliga beställningarna, 199 kr på ordertypen tårtogram idag.


Obs! Det kan förekomma spår av nötter i samtliga bakverk

Personuppgifter

När du registrerar dig som kund accepterar du att Pastry Sweden AB registrerar dina personuppgifter. Vi lämnar inte ut uppgifter till tredje part. Som kund har du rätt att begära ändring eller borttagning av dina uppgifter. Du har även rätt att få utdrag om vilka uppgifter som finns registrerade.

Produktbeskrivning

Vi strävar efter att de levererade bakverken skall motsvara produktbilderna, men avvikelser kan förekomma då bakning är ett hantverk.

Tårtor för leverans samma dag granterar vi inte produktval då konditorier har olika standard sortiment.

Orderbekräftelse

När beställningen är klar får du en bekräftelse på din skärm och därefter skickas även en orderbekräftelse till din e-post.

Leveranstider

Vi garanterar leverans önskad dag om vi har emottagit ordern enligt instruktioner för den önskade produkten. Din beställning är unik och bakas just för denna order.Om konditoriet inte får tag på mottagaren och tårtan därmed inte kan levereras blir du debiterad ändå då bakverk är färskvaror och de bakas efter det att din beställning kommit in. Vi kan till de flesta större orter i Sverige leverera under lördagar. Vi kan dock inte leverera på söndagar och helgdagar. Vi kan inte garantera tidspassning men försöker givetvis tillgodose eventuella önskemål.

Kontoret är stängt och obemannat lördagar, söndagar och helgdagar. Beställningar inkommna på lördagar, söndagar och helgdagar behandlas därav första vardagen. Det går alltid bra att kontakta oss via epost, men alla inkomna mail behandlas första vardagen efter lördag, söndag och helgdagar.

Under extrema väderförhållanden kan vi inte garantera att din beställning levereras på utsatt tid. Om vi inte lyckats att leverera kommer den istället att bli levererad så snart som möjligt.

Betalning och Säkerhet - Företagskund

Du måste vara 18 år för att kunna beställa hos Pastry Sweden AB.

Du har flera betalningsalternativ att välja mellan och säkerheten vid betalning på vår hemsida är högsta möjliga. Kort- och Direktbetalningar hanteras via DIBS betalväxel och fakturabetalningar hanteras via Klarna.

 

Din onlinebetalning är säkrad genom att Pastry Sweden AB använder betalningstjänster från DIBS (www.dibs.se) samt Swedbank. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. Pastry Sweden AB har aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.
DIBS stödjer också 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter.

Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är du välkommen att kontakta oss.

 

Betalningsvillkor för faktura är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 25 kr inkl moms. Har du hävt ditt köp pga försenad leverans, återbetalas pengarna er inom 30 dagar från leveransdag, (läs villkor under Leveranssäkerhet om försenad leverans).

Personnummer och organisationsnummer

Vid val av faktura som betalningsalternativ behöver vi ditt personnummer/företagets organisationsnummer för att kunna genomföra ditt köp.

Sekretess

Pastry Sweden AB behandlar all information konfidentiellt. Beställarens uppgifter måste vara korrekt ifyllda då vi kan behöva komma i kontakt med personen. Pastry Sweden AB lämnar inte ut några uppgifter till tredje part utan att ha fått tillstånd från beställaren själv.

Leveranssätt

Bakverken körs till mottagaren. Till vissa orter och byar i Sverige har vi tyvärr ingen täckning än. För närmare information kontakta kundtjänst: info@tarta.se

Falska beställningar

Alla bedrägerier och falska beställningar polisanmäls.

Reklamationer

Om du inte är nöjd med din beställning vänligen kontakta Pastry Sweden AB (skickatarta.se) via telefonnumer 010-330 010 110 eller via e-mail info@tarta.se. Som konsument har du rätt till ersättning för eventuella returkostnader eller kostnader som uppstår på grud av fel.

Ångerrätt gäller för ej utnyttjad tjänst och måste meddelas oss i god tid före valt leveransdatum.

Pastry Sweden AB följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist. Som konsument kan man kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) om man känner sig osäker i sitt fall: tel 08-508 860 00, eller besök deras hemsida www.arn.se.

Företagsuppgifter

Pastry Sweden AB

Västra Rönneholmsvägen 66 
217 41 Malmö

 

Övrigt

Allt material som laddas hem från hemsidan sker på egen risk.

Vi behandlar e-mail och order under våra öppettider Måndag-Fredag 09:00-16:00.

 

 

//Pastry Sweden AB, Pastry Polska Sp. z o.o., Pastry Deutschland GmbH 

SkickaTårta.se - Bakar tårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - Tårtans innehåll

Alla tårtor som levereras av Skicka Tårta är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtan levererad.
När du skickar en tårta kan du få den levererat dit du önskar, Skicka Tårta levererar inom Sverige.
Skicka Tårta är en tjänst för dig som vill beställa färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.

När du beställer via Skicka Tårta tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära där det tårtan skall levereras.

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan. Det finns även tårtor med tårtbotten av maräng.
Tårtan är avsedd att delas mellan flera personer. Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.

Skicka Tårta - Ett gott hantverk

Skicka en tårta när du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne. Med Skicka Tårta kan du beställa tårtor antingen till dig själv, dina nära och kära eller dina kunder. Här finns tårtor för alla tillställningar när du vill skicka en tårta som ex. logotårtor, företagstårtor, födelsedagstårtor, barnkalastårtor, studenttårtor och doptårtor.
Smaskiga tårtlänkar...!
 
 

 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email