Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Frost tårta

Frost tårta

Bjud barnen på en smarrig Frost tårta!

 

Här kan du beställa smarriga tårtor som passar perfekt på barnkalas med Frosttema. Har du dukat fram häftiga tallrikar och muggar med Frosttryck så kommer en Frost tårta göra susen. Välj din favoritfärg och tårtbilden som passar in på just ditt kalas och beställ en dagsfärsk tårta redan idag. SkickaTårta.se samarbetar med 450 konditorier i hela landet som bakar och levererar din tårta. 

Frost
Frost
fr. 365:-
Frost tårta
Frost tårta
fr. 365:-
Frost tårta
Frost tårta
fr. 365:-
Frosttårta
Frosttårta
fr. 365:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Frost tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du vill överraska barnen med en god Frost tårta eller skicka en tårta till ett barn som fyller. SkickaTårta.se levererar tårtor i hela Sverige och hjälper dig mer än gärna när du vill överraska ett födelsedagsbarn med en smarrig Frost tårta. För att göra överraskningen lite mer personlig kan du skicka med en personlig hälsning på ett kort som levereras tillsammans med tårtan.

 

När du beställer en Frost Tårta på SkickaTårta.se så bakas den av ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras. Frost tårtan består av en prinsesstårta i grunden som dekoreras med en fin tårtbild. Tårtan består av en tårtbotten, sylt grädde och täcks med marsipan. Alla tårtor som du hittar på vår sida bakas av lokala konditorier samt enligt deras lokala traditioner och recept.


Leverans av Frost tårtor


När du beställer en Frost tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Frost tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Frost tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email