Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Kundreferenser

SkickaTårta.se har levererat fler än 45.000 tårtor över hela Sverige. Bland kunderna finns över 3.500 företag och 10.000-tals privatpersoner som har överraskat kunder, kollegor samt nära och kära med tårtfika. Här nedan presenterar vi ett axplock och några av våra kunder och deras åsikter.

Kjell & Co

"Tårtan blir ett sätt att visa uppskattning och att sprida nyheten till alla inom organisationen att det är dags att fira."
Thomas Keifer, VD

TopVisible

’’Att skicka tårtor till våra kunder har vi testat vid flera tillfällen och kunderna har verkligen uppskattat gesten. Ett kul, enkelt och prisvärt sätt att stärka sina kundrelationer på tycker jag."

Maria Eckerwall, tf VD

TUVE BYGG

"Först kontaktade vi en lokal leverantör men det visade sig att vi var vi tvungna att blanda in olika budfirmor etcetera så logistikarbetet blev väldigt komplicerat. Sedan hittade vi SkickaTårta.se vilket gjorde det hela betydligt enklare."
Susanne Brattelius, koordinator

Skruf

- Tårtan är ett väldigt bra sätt att ge uppskattning och visa för kedjorna vad som händer med vårt företag. Samtidigt är det ett roligt att ge en skämtsam blinkning till konkurrenten genom att skicka tårtor till dem också.

Jonas Ydén, Marknadschef

Golvpoolen

- Det är ett sätt att skapa en positiv relation redan från början. Man gör intryck och blir ihågkommen. Sen hjälper det såklart att jag har bra produkter att sälja, tårtan fungerar som en dörröppnare sen är det upp till mig själv att utveckla relationen

Patrick Larsson, Projektledare

Google

’’När vi har skickat ut Google och YouTube tårtor till kunder och samarbetspartners, då har SkickaTårta.se proffsigt hjälpt oss.’’

Nicole Haman, Industry Manager - Retail, Entertainment & FMCG

Örenäs Slott

’’Tack för att ni lyckades hjälpa mig så snabbt! Det var väldigt uppskattat."

Fredrik Larsson, Försäljningschef

Malmö FF

"Tack för leveransen! Mycket uppskattat."

Hasse Mattisson, Försäljning

 

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email