Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Presentbud

PresentBud - överraska med presenter och delikatesser

Skicka fina presenter såson kryddblandningar, olivoljor och gourmetlåder till familj och vänner. Varför inte överraska en kollega på jobbet med en fin present på födelsedagen. Vi levererar presenter i hela Sverige och hjälper dig mer än gärna med just din present.
Tyvärr, det finns ännu inga produkter i denna gruppen.

Presentbud

Presentbud - presenterna


Skicka fina presenter till familj och vänner i hela Sverige. Beställ fina presentkit i form av kryddor, kryddkvarnar, matoljor och mycket annat. Vi levererar presenten hem eller till arbetsplatsen. Överraska någon med en fin gåva som sent kommer att glömmas redan idag. Skicka ett PresentBud.

 

Presentbudet levereras av SkickaTårta.se till personen och adressen som du har skrivit i din beställning. Vi levererar presentbud i hela Sverige och tycker att det ska vara enkelt att kunna överraska både familj och vänner med fina gåvor. Du kan beställa till exempel en kryddkvarn och få den levererad med en tårta eller tillsammans me blommor.

Presentbud


Välj och vraka bland alla presenter på vår sida och skicka dem till familj och vänner i hela Sverige. Sätt ihop underbara presentpaket som levereras på den dagen som du har valt när du gjorde beställningen. Skicka ett presentbud redan idag!
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email