Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

400 på Tuve Bygg hade tårtkalas

topvisible
Fikan har en särskild ställning på Tuve Bygg och när det var dags att fira 35-årsjubileum så hade tårtan en självklar plats, man ville att 400 personer på olika byggen skulle fira samtidigt.
Susanne Brattelius arbetar som koordinator på huvudkontoret i Mölndal utanför Göteborg. Varje gång som någon av Tuve Byggs 170 anställda fyller jämt så reser Susanne själv ut till bygget med en tårta för att fira. Och när företaget fyllde 35 år så ville hon inte vara sämre; alla inklusive underentreprenörerna bjöds på tårta, totalt cirka 400 personer. Tårtan levererades samma dag till X olika arbetsplatser.

Adresslistor till SkickaTårta.se gav mer tid till firande

- Först kontaktade vi en lokal leverantör men det visade sig att vi var vi tvungna att blanda in olika budfirmor etcetera så logistikarbetet blev väldigt komplicerat. Sedan hittade vi SkickaTårta.se vilket gjorde det hela betydligt enklare. Jag mailade listor med leveransadresser och kontaktpersoner, de löste resten. Alla är väldigt nöjda med resultatet, säger Susanne.

Kaffepausen är även ett viktigt dagligt inslag på Tuve Bygg

- Fikan är viktig hos oss. Två gånger per dag träffas alla på kontoret som har tid för en fika och på fredagar brukar det bjudas på något gott. Det betyder mycket att vi får tillfälle att prata ihop oss.

Gör din egen företagstårta!

När du vill göra din egna företagstårta så är prinsesstårtan den som passar bäst både för ett budskap som exempelvis er logotyp men också för att det är Sveriges populäraste tårta. Du väljer färg på marsipanen och laddar sedan upp en bild på din företagslogotyp, eller en annan valfri bild. I Sverige har vi 400 konditorier som är redo att baka och leverera din tårtor, oavsett om det är en eller ett par hundra.

Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email