Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

80 butiker bjöds på miljardtårta

topvisible
När Kjell & Company firade miljardomsättning för första gången så bjöds all personal i hela Sverige på tårta. 80 Kjell & Companybutiker fick en likadan tårta på samma dag och när tårtan anländer vet alla att det är dags att fira.
När Kjell & Company firade sitt första år med miljardomsättning så hade tårtan en naturlig plats. Alla 80 butiker fick en likadan tårta på samma dag.

Den första Kjell & Companybutiken öppnade 1988 i Malmö. Sedan dess har verksamheten expanderat till 42 orter med inköpskontor i Hongkong och Shanghai. Butikerna har öppet nästan alla årets dagar och det är i stort sett omöjligt att samla hela företaget samtidigt. De måste istället hitta andra verktyg för att ena företaget och uppmärksamma de tillfällen som är värda att fira.

Enkelt att bjuda personalen i 80 butiker på tårta

Det har blivit många sådana tillfällen genom åren och de har anlitat SkickaTårta.se flera gånger. Tårtan ger ett bra tillfälle för alla att uppmärksamma att något är värt att fira.

- Vi säljer service och kunskap. De produkter som man hittar hos oss hittar man ofta hos andra och personalen är en av våra absolut viktigaste konkurrensfördelar. Att personalen är involverade i företagets utveckling är väldigt viktigt. Tårtan blir ett sätt att visa uppskattning och att sprida nyheten till alla inom organisationen att det är dags att fira, säger Thomas Keifer, VD på Kjell & Company.

Han fortsätter:

- Det kan vara en utmaning att ordna så att tårtor når ut till 80 butiker samtidigt men med SkickaTårta.se räcker det med ett mail eller telefonsamtal och personalen uppskattar verkligen tårtorna. Vi har enbart fått positiv feedback.
topvisible

Kjell & Company's tårta bygger gemenskap

När tårtorna kommer till respektive butik så vet de att det finns anledning att fira och fikan ger anställda ett tillfälle att prata om varför de äter tårta just denna gång. Kjell & Company arbetar ständigt med att skapa en gemenskap bland alla anställda och tårtan är ett av många verktyg för att göra detta. Personalen trivs också bättre än hos konkurrenternas. Det visar åtminstone en undersökning som det norska investmentbolaget FSN Capital gjorde i samband med att de investerade i företaget tidigare i år.

Gör din egen företagstårta!

När du vill göra din egna företagstårta så är prinsesstårtan den som passar bäst både för ett budskap som exempelvis er logotyp men också för att det är Sveriges populäraste tårta. Du väljer färg på marsipanen och laddar sedan upp en bild på din företagslogotyp, eller en annan valfri bild. I Sverige har vi 400 konditorier som är redo att baka och leverera din tårtor, oavsett om det är en eller ett par hundra.

Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email