Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Födelsedagspresent företag

födelsedagsblommor

Gratta med en fin födelsedagspresent!


Gratta dina arbetskollegor eller anställda med en fin födelsedagspresent. Här kan du köpa företags födelsedagspresenter i form av tårtor, smakrika kryddblandningar och blommor. Välj fritt bland alla presenter på vår sida, du kan skicka enstaka presenter eller sätt ihop ett paket som består av flera presenter.
Kvarn Trä Chili
Kvarn Trä Chili
fr. 135:-
Kvarn Trä Rosépeppar
Kvarn Trä Rosépeppar
fr. 135:-
Grandiosa Gerbera
Grandiosa Gerbera
fr. 140:-
Blomsterfamn
Blomsterfamn
fr. 180:-
Lättsam
Lättsam
fr. 180:-
Favoritbukett
Favoritbukett
fr. 188:-
Ljuvliga vita liljor
Ljuvliga vita liljor
fr. 188:-
Älva
Älva
fr. 188:-
Lussebullar
Lussebullar
fr. 89:-
Jultårta
Jultårta
fr. 266,96:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Röd Logotårta & Amaryllis
Röd Logotårta & Amar...
fr. 595:-
Logotårta & julbukett
Logotårta & julbuket...
fr. 695:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Presentbud - födelsedagspresent

Leverans av födelsedagspresenter


När du vill överraska en arbetskollega eller en vän med en fin gåva så kan du beställa underbara gåvor som kryddor, goda olivoljor och grilltillebehör. Och som du säkert vet så kan du kombinera alla presenter på vår sida och skicka blommor tillsammans med ett presentkit eller varför inte en tårta. Skicka en födelsedagspresent redan idag.

 

Det är väldigt uppskattat att få ta emot en fin födelsedagspresent på sin arbetsplats. Nu kan du beställa fina födelsedagspresenter och skicka dem till företag eller till dina arbetskollegor eller leverantörer.


Leverans av födelsedagspresenter till företag


Alla födelsedagspresenter till företag som beställs på SkickaTårta.se levereras av våra partners. Vi levererar födelsedagspresenter i hela Sverige på den dagen som du har önskat i din beställning. Du kan själv kombinera flera olika presenter och skicka dem precis var du vill i landet. Skicka till exempel en tårta tillsammans med blommor.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email