Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Smörgåstårta

smörgåstårta

Smörgåstårtor direkt från ett av våra 400 konditorier


Vi kan garantera leverans av dagsfärska och smarriga smörgåstårtor till alla storstäder i Sverige. När du vill bjuda kunder, anställda eller leverantörer på en god smörgåstårta kan du beställa den på vår sida. SkickaTårta. SkickaTårta.se samarbetar med lokala konditorier som gör smörgåstårtan samma dag som den ska levereras. Tårtorna är alltid dagsfärska när de når mottagaren. Överraska med en smarrig smörgåstårta redan idag. Nedan hittar du våra smörgåstårtor.

Om du vill beställa ett större antal smörgåstårtor rekommenderar vi dig att begära en offert. Till höger hittar du ett formulär som du kan använda dig av, fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort vi kan. Priserna på den här sidan är exklusive moms.

Smörgåstårta räkor
Smörgåstårta räkor
fr. 435:-
Smörgåstårta vegetarisk
Smörgåstårta vegetar...
fr. 469:-
Smörgåstårta räkor & lax
Smörgåstårta räkor &...
fr. 589:-
Smörgåstårta skinka/rostbiff
Smörgåstårta skinka/...
fr. 595:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Skicka Tårta - beställ din smörgåstårta på nätet

Skicka Tårta - smörgåstårtans innehåll

 

När du vill bjuda dina kunder, anställda eller leverantörer på en smarrig smörgåstårta kan du beställa dem på SkickaTårta.se! Ett lokalt konditori gör din smörgåstårta samma dag som den ska levereras och kör ut den till mottagaren. Välj din favorit bland våra smörgåstårtor och skicka en redan idag.

 

En smörgåstårta är en tårta uppbyggd på flera lager bröd med massor av pålägg mellan. SkickaTårta.se erbjuder en rad olika smörgåstårtor. Smakerna vi erbjuder är räkor, kött, vegetarisk samt lax & räkor.


Leverans av smörgåstårta


När du beställer smörgåstårta på SkickaTårta.se görs denna av ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras. Smörgåstårtan är alltid dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. Bilderna som du ser på vår hemsida är exempelbilder, varje konditori gör smörgåstårta på sitt sätt och dekorerar den enligt sitt recept och tradition.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa smörgåstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email