Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Visitkortstårtan, Golvpoolens bästa säljknep!

skruf jonas ydén
Patrick Larsson, Säljare på Golvpoolen står bakom idén med visitkortstårtan.

 

En säljare hos Golvpoolen har tagit fram en visitkortstårta som har gjort succé. Visitkortstårtan skickas till svårnådda potentiella kunder där säljaren förgäves har försökt nå dem men misslyckats. Med visitkortstårtan får säljaren nästan alltid ett tacksamtal och med sin smarta metod lyckas han fånga nya kunder.
Patrick Larsson har arbetat som säljare på Arredo i 10 år. Han säljer kakel, trägolv och badrumsinredningar till byggnadsentreprenörer, inredningsarkitekter och återförsäljare. För två år sedan kom han på något som gjorde hans arbetsliv både enklare och roligare.

Patrick jobbar med hela Skandinavien som marknad och med varumärket Golvpoolen. Telefon och mail är viktiga verktyg men det är inte helt lätt att få tag i vissa personer. Han gillar dock att tänka utanför boxen och har utvecklat en alldeles egen lösning på det problemet.


Visitkortstårta till svårnådda prospekts

Personer som är extra svårnådda får ofta ett oväntat bud. Budet har med sig en tårta med Patricks visitkort tryckt i marsipan på toppen. Tårtan innehåller även ett kort meddelande: jag vill gärna komma i kontakt med dig.
I nio fall av tio leder det också till att personen i fråga hör av sig.

- Det är ett sätt att skapa en positiv relation redan från början. Man gör intryck och blir ihågkommen. Sen hjälper det såklart att jag har bra produkter att sälja, tårtan fungerar som en dörröppnare sen är det upp till mig själv att utveckla relationen, säger Patrick.
skruf jonas ydén
Patrick Larsson, Golvpoolen är upphovsmannen till visitkortstårtan!

 

Golvpoolen har tårtor för olika kundtillfällen

Patrick använder även tårta på fler sätt, han skickar tre olika varianter vid tre olika tillfällen: en för att få tag i folk, en för att tacka för trevligt möte (där tårtan har kakelkatalogen tryckt på sig) och en för att tacka för beställning.

- Det är helt enkelt betydligt roligare än den traditionella bullpåsen som ska med på varje möte, men den åker ju såklart också med. Jag skickar inte tårta efter varje möte men en eller två gånger per månad i alla fall.


Flera säljkollegor har kopierat visitkortstårtan

Arredo är i dag 70 anställda med kontor i Malmö och Trelleborg samt fyra butiker. De flesta av säljarna på Golvpoolen har lånat Patricks idé och skickar sina egna tårtor.

- Jag är ju inte ensam om det längre, men kopiering är ju den sannaste formen av smicker säger man. Efter den här artikeln får jag väl räkna med att ännu fler copy-cats, säger han och skrattar.
skruf jonas ydén
Golvpoolens visitkortstårta är en succé och merparten av de potentiella kunderna ringer och tackar!

 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Gör din egen visitkortstårta!

När du vill göra din egna företagstårta så är prinsesstårtan den som passar bäst både för ett budskap som exempelvis er logotyp men också för att det är Sveriges populäraste tårta. Du väljer färg på marsipanen och laddar sedan upp en bild på din företagslogotyp, eller en annan valfri bild. I Sverige har vi 400 konditorier som är redo att baka och leverera din tårtor, oavsett om det är en eller ett par hundra.

Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email