Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

TopVisible ger kunden en smakstart

topvisible
SÄLJTIPS: TopVisible har hittat en metod som ger dem en riktig god start med nya kunder, oavsett vart i Sverige de befinner sig. Deras metod har inte bara gett goda reaktioner från sina nya kunder utan även synlighet i sociala medier.
TopVisible är experter på det mesta kring Google, sökmotoroptimering (SEO), Google-annonsering (Google AdWords) och Google Analytics. De har många kunder inom bl.a. ehandel över hela Sverige och många av mötena sker via nätet.

TopVisible’s samarbeten med sina kunder varar ofta länge, oftast i flera år. Eftersom målet att nå toppositioner på Google är komplext och det kan ta lång tid innan når de bästa resultaten, även när man väl har intagit en topplats i sökresultaten så är det ett stort fortlöpande arbete att bibehålla sina platser och detta innebär att det är viktigt med en god start på samarbetet.

Kunderna blir överraskade och glada

Vid varje nytt samarbete så tar TopVisible tillfället i akt och skickar ett tårtbud till sin nya kund. Kunderna blir lika överraskade varje gång och många kunder uttrycker sin glädje till TopVisible på många olika sätt.

- Att skicka tårtor till våra kunder har vi testat vid flera tillfällen och kunderna har verkligen uppskattat gesten. Ett kul, enkelt och prisvärt sätt att stärka sina nya kundrelationer på tycker jag, säger Maria Eckerwall som är tf VD på TopVisible.
topvisible

TopVisible får lovord i sociala medier för sina tårtor

TopVisibles kunder återkopplar alltid med positiva reaktioner för tårtorna som de blivit bjudna på och en del tar även steget längre och skriver öppet om det i sociala medier. När företaget Styleport.se i Linköping blev ny kund till TopVisible och fick den läckra tårtan så tog de steget längre och publicerade deras glädje över tårtan på sin fanpage på Facebook.
Styleport tackar TopVisible för den goda tårtan, öppet på Facebook.

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Gör din egen företagstårta!

När du vill göra din egna företagstårta så är prinsesstårtan den som passar bäst både för ett budskap som exempelvis er logotyp men också för att det är Sveriges populäraste tårta. Du väljer färg på marsipanen och laddar sedan upp en bild på din företagslogotyp, eller en annan valfri bild. I Sverige har vi 400 konditorier som är redo att baka och leverera din tårtor, oavsett om det är en eller ett par hundra.

Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email