Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Skruf bjuder konkurrenter på tårta

skruf jonas ydén
Jonas Ydén, Marknadschef på Skruf hittar sina egna vägar.

 

Att vara en uppstickare i en bransch som tidigare varit i monopol är en svår utmaning och då gäller det att våga gå sina egna vägar. Skruf, en snustillverkare som seglat upp och blivit utsedd till årets Superföretag av Veckans Affärer har hittat sina egna metoder att utmana konkurrenterna.
2004 utmanade ett litet småländskt snusbolag monopolet genom att starta produktion i ett gammalt mejeri i Sävsjö. Volymen var blygsam till en början men vid tioårsjubileet hösten 2014 var situationen annorlunda. Skruf skickade då ut 500 snusdoseformade tårtor till återförsäljare och konkurrenter med en text där de tackade för stöd och värdigt motstånd.

Årets Superföretag i kamp fd monopoljätten

Skruf använder ofta tårtbud när det är dags att fira och det har inte varit brist på sådana tillfällen genom åren. I dag är de den största privata arbetsgivaren i Sävsjö med 200 anställda och en nybyggd fabrik. De blev även utnämnda till ett av förra årets Superföretag av tidningen veckans Affärer. Men resan är långt ifrån över - Skruf växer med i snitt 30 procent varje år och arbetar hårt för varje procent. De för en ständig kamp mot den tobaksjätte som hade monopol tidigare.

- Det gäller att hitta andra vägar - att våga utmana och att vara något helt annat än våra konkurrenter. Vi måste vara snabbare, roligare, trevligare och helt enkelt bättre att jobba med, säger Jonas Ydén, marknadschef på Skruf.
skruf jonas ydén
Ett hundratal Skruf-tårtor levererades till återförsäljare och konkurrenter.

 

Skruf bjuder återförsäljare och konkurrenter på tårta

Skruf gillar att fira och bjuder gärna återförsäljarna på tårta när det finns tillfälle, det som tillhör ovanligheterna är att även konkurrenterna bjuds vilket inte alltid faller så väl in i allas smak:

- Tårtan är ett väldigt bra sätt att ge uppskattning och visa för kedjorna vad som händer med vårt företag. Samtidigt är det ett roligt att ge en skämtsam blinkning till konkurrenten genom att skicka tårtor till dem också. Vissa tar det bra och andra mindre bra men det är helt okej. David använde en stenslunga mot Goliat, vi bjuder på tårta stället. Det känns bättre.
skruf jonas ydén
Skruf-tårtan påminde om den populära snusdosan.
 

Att våga vara kreativ med tårtbud är en rolig strategi

Skrufs varumärke Knox är snart Sveriges näst vanligaste prilla så vi kan anta att deras strategi fungerar.

- Vi är på världens roligaste resa. Jag vet ju inte hur våra konkurrenter har det på jobbet, men jag vet att vi har roligare och snart är det garanterat dags att fira igen med nya tårtor, avslutar Jonas.
skruf jonas ydén
Skrufs populära snusdosan.
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Gör din egen företagstårta!

När du vill göra din egna företagstårta så är prinsesstårtan den som passar bäst både för ett budskap som exempelvis er logotyp men också för att det är Sveriges populäraste tårta. Du väljer färg på marsipanen och laddar sedan upp en bild på din företagslogotyp, eller en annan valfri bild. I Sverige har vi 400 konditorier som är redo att baka och leverera din tårtor, oavsett om det är en eller ett par hundra.

Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email