Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Barntårta

barntårta

Överraska med en supergod och snygg barntårta!

För att lyckas med ett temakalas behöver du duka upp med muggar, tallrikar, bordsduk och andra dekorationer i samma tema. Beroende på vilket tema du planerar att ha, Barbie, Blixten McQueen, Tingeling så är det viktigt att allt är enhetligt och snyggt. På den här sidan hittar du en barntårta som passar in på just ditt temakalas. Välj kategori av barntårtor här nedan och sedan vilken barntårta du vill ha. Hittar du inte den barntårtan så hör av dig till oss!

 

Vid frågor; kontakta oss på 010-330 01 01 (vardagar kl. 9-16), info@tarta.se eller via vårt formulär.

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Få en nybakad barntårta levererad hela vägen till födelsedagsbarnet!

Att överraska ett barn med en läcker barntårta är väldigt uppskattat. Välj en barntårta med färdigt tryck i olika tema. Du bestämmer sedan vart barntårtan ska levereras, hem till dig eller till en annan adress. Din barntårta bakas på leveransdagen av ett lokalt konditori och vi har 450 konditorier i hela Sverige. Tillsammans med tårtan kan du skicka med en hälsning på ett kort om din barntårta ska levereras till en annan adress.

Skicka Tårta - Levererar barntårtor på bakdagen

Skicka Tårta - Barntårtans innehåll


När du vill bjuda på ett riktigt temakalas och bjuda på en snygg och god tårta som sent kommer att glömmas. Välj bland barntårtor som passar in på ditt temakalas, så att tårtan passar in med resterande dekorationer. Barntårtorna är dekorerade med tårtbilder med olika figurer från barnprogram och filmer.

 

Våra barntårtor är stora bakverk, goda och fina prinsesstårtor som dekoreras med tårtbilder. Prinsesstårtorna består av tårtbottnar, grädde sylt och är täckta med marsipan i olika färger. När du beställer barntårtor på SkickaTårta.se bakas dessa av lokala konditorier i hela Sverige.


Leverans av Barntårtor


Alla barntårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina logotårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar barntårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa logotårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email