Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Spindelmannentårta

Spindelmannentårta

Bjud barnen på kalaset på en Spindelmannentårta!

 

När du planerar på att ha ett barnkalas med Spindelmannen tema och vill bjuda på en häftig tårta - då har du kommit helt rätt! Här hittar du goda och häftiga tårtor som bakas av lokala konditorier i hela Sverige och dekoreras med snygga tårtbilder. Nu kan du beställa en smarrig tårta och få den levererad hem till dig eller så kan du skicka tårtan till någon som bor på en annan ort - SkickaTårta.se hjälper dig gärna med beställning och leverans!

Spiderman tårta
Spiderman tårta
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen klättrar
Spindelmannen klättr...
fr. 365:-
Spindelmannen röd
Spindelmannen röd
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Smarriga spindelmannentårtor 

Skicka Tårta - flygplantårtans innehåll


Beställ goda och snyggt dekorerade spindelmannentårtor på ett smidigt sätt och få dem levererade direkt till kalaset. Du kan även skicka en spindelmannentårta till någon annan som bor på annan ort. Välj färg på tårtan och vilken dekoration du vill ha på och skicka iväg en dagsfärsk spindelmannentårta redan idag!

 

En spindelmannentårta är en prinsesstårta som konditorn har dekorerat med en snygg tårtbild. Spindelmannentårtan består av en tårtbotten, sylt grädde och täcks med marsipan i olika färger. Konditorn bakar tårtan enligt sitt recept och utseendet kan skilja sig från bilderna på SkickaTårta.se.


Leverans av flygplanstårtor


När du beställer en Spindelmannentårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Spindelmannentårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Spindelmannentårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email