Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Spiderman kalas

Spiderman kalas

Bjud på ett häftigt Spiderman kalas!

 

Nu kan du beställa allt du behöver till ditt planerade Spiderman kalas. Börja med att välja en utav de häftiga tårtorna, sedan så kan du välja till tallrikar, muggar, servetter och ballonger i samma tema. Bjud gästerna på en riktig spiderman upplevelse och duka fram coola tallrikar och bjud på en tårta som kondiotorn har dekorerat med en ätbar spiderman tårtbild. Spiderman kalaset kommer bli en fest som gästerna sent kommer att glömma.

Spiderman tårta
Spiderman tårta
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen
Spindelmannen
fr. 365:-
Spindelmannen klättrar
Spindelmannen klättr...
fr. 365:-
Spindelmannen röd
Spindelmannen röd
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Spiderman kalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Vi på SkickaTårta.se tycker att det ska vara enkelt att beställa hem allt du behöver till ett kalas, dvs en tårta och tillbehör som gör det roligare att fira. Nu kan du beställa snygga spidermantårtor och tillbehör som du behöver för att skapa en häftig spidermanmiljö för barnen på spiderman kalaset

 

När du beställer en spiderman tårta till ditt spiderman kalas så bakas den på ett lokalt konditori på den ort som den ska levereras på. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till dig. Kalastillbehören skickas per post och paketet skickas direkt hem till din adress.


Leverans av tårtor och tillbehör


Alla dagsfärska Spiderman tårtor som säljs på SkickaTårta.se bakas och dekoreras med snygga spiderman tårtbilder. Tårtorna är prinsesstårtor i olika färger och består av en tårtbotten, sylt, grädde och marsipan. Tårtorna levereas av konditorier i hela Sverige. Vi på SkickaTårta.se hjälper dig gärna med att beställa det du behöver för att lyckas med ditt egna Spiderman kalas.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email