Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Prinsesskalas

Prinsesskalas

Vi har allt du behöver till ditt Prinsesskalas!

 

Nu kan du bjuda dina gäster på ett riktigt Prinsesskalas? Då kan du beställa smarriga tårtor och fina kalastillbehör så som muggar, tallrikar, servetter och ballonger på SkickaTårta.se. Det har aldrig varit så enkelt att beställa hem en dagsfärsk prinsesstårta direkt från ett lokalt konditori tillsammans med snygga prinsess kalastillbehör. Lyckas med ditt Prinsesskalas och beställ hem allt du behöver på SkickaTårta.se

Tingeling Gul
Tingeling Gul
fr. 365:-
Tingeling Rosa
Tingeling Rosa
fr. 365:-
Tingeling Röd
Tingeling Röd
fr. 365:-
Tingeling Vit
Tingeling Vit
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Prinsesskalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Nu kan du beställa fina tårtor med prinsessmotiv på tillsammans med kalastillbehör med snyggt tryck på. Tårtan som du beställer levereras direkt från ett lokalt konditori på den ort som den ska levereras på. Kalastillbehören skickas med post och landar i din brevlåda lagom till ditt Prinsesskalas.

 

När du beställer en prinsess tårta till ditt Prinsesskalas så bakas och dekoreras den på ett lokalt konditori på leveransorten. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till kalaset. Tillsammans med SkickaTårta.se lyckas du med ditt egna Prinsesskalas.


Leverans av tårtor och tillbehör


Tårtorna på den här sidan bakas och dekoreras med ätbara tårtoblat med Prinsessor på. Tårtan består av en tårtbotten, grädde, sylt och marsipan i den färgen som du har valt. Vi på SkickaTårta.se hjälper dig gärna med din beställning och har du frågor gällande din beställning får du gärna höra av dig till oss. 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email