Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Avengers kalas

Avengers tårta

Allt du behöver för att lyckas med ditt Avengers kalas!

 

Planerar du ett häftigt Avengers kalas till dina och vill beställa hem en cool tårta till temakalaset? På SkickaTårta.se kan du beställa smarriga och dagsfärska tårtor som konditorer i hela Sverige bakar och dekorerar samt kalastillbehör som muggar, tallrikar, servetter och ballonger. Vi har allt du behöver för att lyckas med kalaset och allt levereras hem till dig lagom till kalaset. 

Captain America
Captain America
fr. 365:-
Hulken
Hulken
fr. 365:-
Iron Man
Iron Man
fr. 365:-
Thor
Thor
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Avengers kalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du vill skicka en unik present eller bjuda gästerna på ditt planerade kalas på en häftig tårta, beställ en Avengers tårta på SkickaTårta.se. I vårt sortiment hittar du tårtor till alla möjliga tillfällen och till både barn och vuxna. När du beställer en tårta får du den levererad av ett lokalt konditori.

Att bjuda gästerna på ett riktigt temakalas, ett kalas som du har dekorerat med ballonger, tallrikar och servetter 

 

När du beställer en Avengers tårta på SkickaTårta.se så bakas den av ett lokalt konditori på den orten som du vill ha den levererad. En Avengers tårta består av en tårtbotten, sylt, grädde och marsipan. Tårtan dekoreras med en fin Avengers tårtbild och konditorn spritsar en gräddkant runt tårtbilden. 


Leverans av spiderman tårtor


När du beställer en Avengers tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Avengers tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Avengers tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email