Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Mimmi Pigg kalas

Mimmi Pigg kalas

Smarriga tårtor och tillbehör till ditt Mimmi Pigg kalas!

 

Här kan du beställa smarriga och dagsfärska tårtor med Mimmi och Musse motiv på. Till tårtorna kan du välja till kalastillbehör i form av tallrikar, servetter, ballonger och muggar i passande tema. Det har aldrig varit så enkelt att beställa hem allt du behöver till ditt egna Mimmi Pigg kalas eller Musse Pigg kalas. Vi på SkickaTårta.se vill att du ska lyckas med ditt temakalas och hjälper dig gärna med din beställning.

Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Motivtårta
Motivtårta
fr. 705:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Mimmi Pigg kalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Nu kan du på ett enkelt sätt beställa hem allt du behöver till ditt Mimmi Pigg kalas eller Musse Pigg kalas. På den här sidan hittar du tårtor och när du har valt den tårta som du vill ha så kan du välja till kalastillbehör så som muggar, tallrikar, servetter och ballonger med Musse och Mimmi tryck på. 

 

Alla Musse Pigg tårtor och Mimmi Pigg tårtor bakas och dekoreras på lokala konditorier i hela Sverige. Tårtorna bakas på leveransdagen och är dagsfärska när de kommer fram till kalaset. Välj färg och motiv på tårtan samt leveransdag så bakas tårtan på den dagen du vill ha den och när det är dags för ditt Musse Pigg eller Mimmi Pigg kalas. 


Leverans av tårtor och tillbehör


Alla Musse och Mimmi tårtor är prinsesstårtor i olika färger som bakas och dekoreras på konditorier i hela Sverige. Tårtorna bakas på leveransdagen för att vara dagsfärksa när de kommer fram till kalaset. Tillbehören som du väljer till skickas per post och kommer i ett separat paket. Tårtorna består av tårtbottnar, sylt, grädde och marsipan i den färgen som du har valt.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email