Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Flygplanskalas

Flygplanskalas

Tårtor och kalas-kit till ditt Flygplanskalas

 

Här kan du beställa smarriga Flygplanstårtor som konditorn dekorerar med fina Disney Flygplan tårtbilder samt kalas-kit i samma tema. Bjud barnen på ett roligt och sagolikt kalas genom att duka fram flygplanstallrikar och en tårta som konditorn dekorerat med ätbara bilder med figurerna från disneyfilmerna på. Vi på SkickaTårta.se hjälper dig mer än gärna med att lyckas med ditt flygplanskalas.

Flygplan Blå
Flygplan Blå
fr. 365:-
Flygplan orange
Flygplan orange
fr. 365:-
Flygplan Röd
Flygplan Röd
fr. 365:-
Flygplan Svart
Flygplan Svart
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Flygplanskalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Nu kan du beställa hem allt du behöver till ditt egna Flygplanskalas. Börja med att välja tårta, färg och vilket motiv du vill ha på tårtan. Gå sedan vidare till att välja till vilka kalastillbehör du vill ha. Tårtan bakas och levereras av det lokala konditoriet på den ort som den ska levereras på och kalastillbehören skickas per post hem till dig. 

 

Alla flygplanstårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas på lokala konditorier i hela Sverige och dekoreras med fina ätbara tårtoblat. Bjud gästerna på en dagsfärsk tårta med Flygplansmotiv på. Vi har allt du behöver för att lyckas med ditt egna flygplanskalas som gästerna sent kommer att glömma.


Leverans av tårtor och tillbehör


Alla Flygplanstårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas på lokala konditorier i hela Sverige. Tårtorna dekoreras med ätbara tårtbilder och levereras till dig på bakdagen. På så sätt är tårtan dagsfärsk när du får hem den. Fygplanstårtorna är prinsesstårtor som består av en tårtbotten, grädde, sylt samt marsipan i den färg som du har valt. Tårtan levereras hem till dig på den dagen som du har valt, och kalastillbehören skickas hem till dig per post.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email