Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Hello Kitty kalas

Hello Kitty kalas

Tårtor och kalastillbehör till ditt Hello Kitty kalas.

 

När du planerar ett mysigt Hello Kitty kalas till ditt barn så kan du beställa både tårta och fina kalastillbehör på SkickaTårta.se. Välj vilken färg du vill ha på tårtan samt vilket Hello Kitty motiv du vill ha på och på nästa steg  väljer du vilka Hello Kitty kalastillbehör du vill ha. På så sätt kan du skapa ett sagolikt Hello Kitty kalas till dina barn på ett väldigt enkelt sätt.

Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Hello Kitty
Hello Kitty
fr. 365:-
Motivtårta
Motivtårta
fr. 705:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Hello Kitty kalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Nu kan du beställa allt du behöver till ditt egna Hello Kitty kalas. Väl en Hello Kitty tårta samt tallrikar, muggar, servetter och ballonger. Vi på SkickaTårta.se vill att du ska lyckas med ditt magiska Hello Kitty kalas och hjälper dig mer än gärna med din beställning. Om du har frågor om våra tårtor eller kalastillbehören får du gärna höra av dig till oss. 

 

Alla Hello Kitty tårtor bakas och dekoreras på lokala konditorier i hela Sverige. Hello Kitty tårtorna bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärska när de levereras hem till dig. Välj vilken färg du vill ha på marsipanen och vilket Hello Kitty motiv du vill ha på, resten tar vi på SkickaTårta.se hand om och ser till att tårtan levereras när det är dags för för Hello Kitty kalas.


Leverans av tårtor och tillbehör


Alla Hello Kitty tårtor är prinsesstårtor som konditorn dekorerar med fina ätbara tårtbilder. Tårtorna bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärska när de kommer fram till dig. Hello Kitty tårtan är en prinsesstårta som består av en tårtbotten, sylt, grädde och marsipan i den färgen som du har valt. Tårtan du beställer levereras hem till dig av konditoriet medans kalastillbehören levereras per post och skickas direkt hem till dig.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email