Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Nalle Puh kalas

Nalle Puh kalas

Vi har allt du behöver till ditt Nalle Puh kalas.

 

Nu kan du beställa hem allt du behöver till ditt Nalle Puh kalas. Här kan du beställa en fin Nalle Puh tårta tillsammans med Nalle Puh tallrikar, muggar, servetter och ballonger. Vi på SkickaTårta.se vill att du ska lyckas med ditt magiska barnkalas och erbjuder därför alla kalastillbehören som en tilläggsprodukter till våra smarriga tårtor. 

Nalle Puh
Nalle Puh
fr. 365:-
Nalle Puh
Nalle Puh
fr. 365:-
Nalle Puh gul
Nalle Puh gul
fr. 365:-
Nalle Puh tårta
Nalle Puh tårta
fr. 365:-
Nasse och Puh
Nasse och Puh
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Nalle Puh kalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Beställ hem en smarrig Nalle Puh tårta tillsammans med fina Nalle Puh kalastillbehör. Nu kan vi på SkickaTårta.se hjälpa dig med allt du behöver för att lyckas med ditt egna Nalle Puh kalas. Börja med att välja vilken tårta du vill ha, under nästa steg kan du välja vilka kalastillbehör du vill ha.

 

När du beställer en Nalle Puh tårta på SkickaTårta.se så bakas den på ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras på. På så sätt är den dagsfärsk när den kommer fram till ditt kalas. Tårtan är en prinsesstårta som konditorn dekorerar med ett snygg Nalle Puh tårtoblat. 


Leverans av tårtor och tillbehör


Alla Nalle Puh tårtor som säljs på SkickaTårta.se är dagsfärska bakverk som levereras hem till mottagaren på bakdagen. Tårtorna består av en tårtbotten, grädde, sylt samt marsipan i den färg som du har valt. Tårtan levereras utav konditoriet och kalastillbehören skickas per post och skickas hem till dig. Vi på SkickaTårta.se hoppas att ditt Nalle Puh kalas blir så magiskt att gästerna aldrig glömmer det.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email