Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Tingeling kalas

Tingeling kalas

Bjud gästerna på ett magiskt Tingeling kalas!

 

Bjud gästerna på ett kalas med ett populärt tema. Tingeling är väldigt populärt bland barn i alla åldrar och ett kalas i detta tema kommer att bli en riktig hit. Här kan du beställa hem en snygg och dagsfärsk Tingeling tårta direkt från ett lokalt konditori tillsammans med tingeling kalastillbehör. Du kan lägga till servetter, muggar, tallrikar och ballonger med snygga tryck på. Beställ allt du behöver till ditt Tingeling kalas redan idag!

Tingeling Gul
Tingeling Gul
fr. 365:-
Tingeling Rosa
Tingeling Rosa
fr. 365:-
Tingeling Röd
Tingeling Röd
fr. 365:-
Tingeling Vit
Tingeling Vit
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Tingeling kalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Bjud dina små gäster på ett riktigt roligt kalas med Tingeling tema. Du kan beställa snygga kalastillbehör med tingelingtryck på tillsammans med din tårta. Vi på SkickaTårta.se vill att du ska lyckas med ditt magiska Tingeling kalas och hoppas att det blir en riktig hit.

 

Alla Tingeling tårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas och dekorerars på lokala konditorier i hela Sverige. Tårtorna bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärska när de kommer fram till Tingeling kalaset. Kalastillbehören skickas i ett separat postpaket som kommer hem till dig. 


Leverans av tårtor och tillbehör


Alla Tingeling tårtor är dagsfärska bakverk som bakas på lokala konditorier i hela lander. Tårtorna består av tårtbottnar, grädde, sylt och marsipan i den färg som du har valt. Vi på SkickaTårta.se vill att du ska lyckas med ditt magiska Tingeling kalas och hjälper dig mer än gärna med din beställning. Har du frågor gällande din beställning får du gärna ta kontakt med oss.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email