Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Frost kalas

frost kalas

Bjud gästerna på ett sagolikt Frost kalas!

 

När du vill bjuda dina små gäster på ett sagolikt Frost kalas kan du beställa allt du behöver på SkickaTårta.se. Välj den tårtan som du tycker är fin och sedan så kan du välja till fina Frost tillbehör som passar in på temakalaset. Vi hjälper dig att skapa ett sagolikt Frost kalas som sent kommer att glömmas av dina gäster. 

Frost
Frost
fr. 365:-
Frost tårta
Frost tårta
fr. 365:-
Frost tårta
Frost tårta
fr. 365:-
Frosttårta
Frosttårta
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Frost kalas

Skicka Tårta - tårtans innehåll


För att lyckas med ett riktigt Frost kalas behöver du en fin Frost tårta som konditorn dekorerar med en tårtbild. Välj vilken tårta du vill ha och i nästa steg i beställningen kan du välja till tillbehör. Välj bland fina muggar, tallrikar, servetter och ballonger. SkickaTårta.se hjälper dig att skapa en riktig fest som barnen sent kommer att glömma. 

 

Alla Frost tårtor som du beställer på SkickaTårta.se bakas på lokala konditorier i hela Sverige. Tårtan dekoreras med en fin ätbar tårtbild med olika Frost motiv på. Till tårtan kan du beställa tallrikar, muggar, servetter och ballonger med Frost motiv på. Nu kan du beställa hem allt du behöver för att skapa ett sagolikt Frost kalas hemma hos dig. 


Leverans av tårtor och tillbehör


Tårtan som du beställer till ditt Frost kalas bakas på ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras på. Frost tårtan är en prinsesstårta som konditorn dekorerar med en snygg frost tårtbild. Tårtan består av en tårtbotten, sylt, grädde och marsipan i den färg som du har valt. Frost tårtan har en leveranstid på 3 dagar och blir levererad hem till dig och kalastillbehören skickas med posten hem till dig. 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email