Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Tårtor Stockholm

tårtor stockholm

Gratta vänner och familj med tårtor i Stockholm!


Nu kan du skicka en personlig och smarrig gåva till familj och vänner, skicka goda tårtor till någon i Stockholm. Välj bland lokala och klassiska bakverk och få dem levererade direkt från ett konditori hem till dig eller till någon du känner. SkickaTårta.se hjälper dig med att skicka tårtor i Stockholm. Att få en tårta är ett väldigt uppskattat sätt att gratta eller uppskatta någon, både på födelsedagen som en helt vanlig dag!

Prinsesstubbe
Prinsesstubbe
fr. 225:-
Chokladmousse  från ett konditori i Stockholm
Chokladmousse från ...
fr. 259:-
Frukttårta
Frukttårta
fr. 289:-
Gräddtårta
Gräddtårta
fr. 289:-
Prinsesstårta Blå
Prinsesstårta Blå
fr. 289:-
Grön fototårta
Grön fototårta
fr. 365:-
Morotstårta från ett konditori i Stockholm
Morotstårta från ett...
fr. 489:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Skicka Tårta - Tårtor Stockholm

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du vill överraska, gratta eller uppskatta någon som bor i huvudstaden kan du skicka smarriga tårtor Stockholm. När du skickar en tårta Stockholm så kan du skicka med en personlig hälsning på ett kort eller så kan konditorn skriva en kort hälsning ovanpå tårtan. En tårta är en väldigt uppskattad gåva som man kan dela med sig av med andra personer.


När du skickar tårtor Stockholm så bakas dessa av ett lokalt konditori i Stockholm. Alla tårtor bakas på olika sätt och och innehåller olika ingredienser. Tårtorna består oftast av tårtbottnar, grädde, sylt och marsipan. Tårtan dekoreras med antingen marsipanros eller med en tårtbild, beroende på vilken tårta du beställer.


Leverans av tårtor Stockholm


Alla tårtor Stockholm som du beställer på SkickaTårta.se bakas av lokala konditorier i Stockholm. Tårtorna bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärska när de kommer fram till mottagaren. Vissa tårtor i stockholm kan levereras samma dag som du gör beställningen medan andra levereras två dagar senare. Allt beror på vilken tårta det är. Skicka en tårta stockholm redan idag och överraska någon på födelsedagen eller av en annan anledning. 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email