Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Tårtor Malmö

tårtor malmö

Överraska med smarriga tårtor i Malmö!

 

Här hittar du goda och dagsfärska tårtor, bakelser och smörgåstårtor som du kan skicka till någon som bor i Malmö. Att beställa tårta i Malmö, på SkickaTårta.se är väldigt enkelt och ett väldigt uppskattat sätt att gratta eller överraska någon på. Tårtan som du skickar bakas på leveransdagen och är på så sätt alltid dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. Du kan till exempel skapa och skicka en egen Fototårta, med ditt favoritfoto på samt skicka med en personlig hälsning på ett kort. Hitta din favorit och skicka tårtor till någon i Malmö redan idag! Ett roligt och väldigt uppskattat sätt att överraska någon på.

Kungstårta
Kungstårta
fr. 249:-
Körsbärstårta
Körsbärstårta
fr. 249:-
Blåbärstårta
Blåbärstårta
fr. 279:-
Citrontårta
Citrontårta
fr. 279:-
Marängtårta
Marängtårta
fr. 279:-
Pärontårta
Pärontårta
fr. 279:-
Chokladtårta
Chokladtårta
fr. 289:-
Prinsesstårta
Prinsesstårta
fr. 289:-
Röd fototårta
Röd fototårta
fr. 365:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Skicka Tårta - Tårtor Malmö

Skicka Tårta - tårtans innehåll


SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill överraska med tårtor malmö. Du kan skicka dagsfärska och smarriga tårtor och bakelser till familj eller vänner som bor i Malmö. Tårtorna bakas på lokala konditorier i Malmö och leveras hem till mottagaren. Att överraska med en smarrig tårta är väldigt uppskattat och roligt då man kan dela med sig av tårtan till flera personer.


När du beställer en tårta i Malmö så bakas den av ett lokalt konditori i Malmö. Tårtan bakas oftast på natten och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. Tårtan består oftast av tårtbottnar, grädde, sylt och marsipan. Beställ din tårta i Malmö när du vill överraska någon med en smarrig tårta eller när du vill få hem en god bakelse.


Leverans av Blixten McQueen tårtor


Alla tårtor i Malmö som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina logotårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar dig en tårta Malmö.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa logotårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email