Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Tårtor Göteborg

tårtor göteborg

Leverans av smarriga tårtor i Göteborg!

 

När du vill överraska någon i familjen eller en vän med en smarrig och nybakad tårta. Välj bland lokala tårtor och bakverk som bakas på lokala konditorier i Göteborg och levereras hem till dig på bakdagen. På SkickaTårta.se hittar du dagsfärska tårtor i Göteborg på ett enkelt och smidigt sätt, och med några knapptryck kan du beställa hem eller skicka en god tårta till någon. Överraska med en smarrig tårta och bli förvånad över hur uppskattat det blir. 

Budapeststubbe
Budapeststubbe
fr. 215:-
Chokladtårta
Chokladtårta
fr. 279:-
Pärontårta
Pärontårta
fr. 279:-
Prinsesstårta Rosa
Prinsesstårta Rosa
fr. 289:-
Smörgåstårta räkor
Smörgåstårta räkor
fr. 515:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Skicka Tårta - Tårtor Göteborg

Skicka Tårta - Tårtans innehåll


SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill skicka smarriga tårtor Göteborg. På ett enkelt sätt kan du skicka en skräddarsydd fototårta eller en klassisk prinsesstårta från ett lokalt konditori i Göteborg. Gör gåvan lite mer personlig genom att skicka med en personlig hälsning på ett kort eller en hälsning som konditorn spritsar ovanpå tårtan.


Alla tårtor Göteborg som du beställer på SkickaTårta.se är bakade på leveransdagen. Du kan beställa allt från lokala Tårtor Göteborg eller klassiska svenska tårtor som finns i hela landet. Tårtorna består oftast av tårtbottnar, grädde, sylt, frukt, nötter. Välj din favotir och skicka en tårta redan idag.

 


Leverans av Blixten McQueen tårtor


Alla tårtor Göteborg som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina logotårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar dig en tårta Göteborg.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa logotårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email