Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Skicka presenter på nätet

Skicka-presenter-pa-natet-1

Skicka presenter på nätet - med SkickaTårta.se

Hos oss kan du skicka presenter på nätet i form av tårtor och andra goda bakverk. Bakverken tillverkas av lokala konditorier på det leveransdatumet du väljer. När du vill skicka en present på nätet till familj, vänner eller kanske dina kollegor på jobbet så är en tårta en perfekt present. Tårtorna bakas samma dag som de ska levereras till mottagaren. För att göra gåvan lite mer personlig kan du skicka med en hälsning på ett kort.

Prinsessbakelser
Prinsessbakelser
fr. 175:-
Prinsesstubbe
Prinsesstubbe
fr. 225:-
Prinsesstårta
Prinsesstårta
fr. 289:-
Prinsesstårta Blå
Prinsesstårta Blå
fr. 289:-
Prinsesstårta Rosa
Prinsesstårta Rosa
fr. 289:-
Examenstårta
Examenstårta
fr. 335:-
Mor och Barntårta
Mor och Barntårta
fr. 405:-
Mor och Barntårta
Mor och Barntårta
fr. 405:-

Skicka Tårta - bakar presenter på leveransdagen

Skicka Tårta - presentens innehåll


När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt skicka presenter på nätet hos oss i form av tårtor. Här finns färska bakverk för alla tillställningar. Du kan välja bland tårtor i olika färger så det passar just ditt tillfälle bäst.

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av presenter


Alla tårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina prinsesstårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska tårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill skicka presenter på nätet i form av tårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email