Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 
logotårtor-1

Presentkort

Här kan du beställa presentkort när du vill gratulera, tacka och uppskatta men har svårt att välja tårta eller helt enkelt inte kan vara på plats. Du beställer enkelt presentkortet här och därefter får du ett mail med Presentkortet som du vidarbefodarar till önskad mottagare, mottagaren får då presentkortet via epost och kan då lösa in det på vår kassasida.

Har du fått ett presentkort som du vill betala med?


Du betalar med ditt presentkort i kassan vid betalning, dvs efter att du har valt en produkt och angett leveransadress.
Presentkort 50kr
Presentkort 50kr
fr. 50:-
Presentkort 150kr
Presentkort 150kr
fr. 150:-
Presentkort 250kr
Presentkort 250kr
fr. 250:-
Presentkort 350kr
Presentkort 350kr
fr. 350:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SkickaTårta.se - Bakar tårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - Tårtans innehåll

Alla tårtor som levereras av Skicka Tårta är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtan levererad.
När du skickar en tårta kan du få den levererat dit du önskar, Skicka Tårta levererar inom Sverige.
Skicka Tårta är en tjänst för dig som vill beställa färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.

När du beställer via Skicka Tårta tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära där det tårtan skall levereras.

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan. Det finns även tårtor med tårtbotten av maräng.
Tårtan är avsedd att delas mellan flera personer. Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.

Skicka Tårta - Ett gott hantverk

Skicka en tårta när du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne. Med Skicka Tårta kan du beställa tårtor antingen till dig själv, dina nära och kära eller dina kunder. Här finns tårtor för alla tillställningar när du vill skicka en tårta som ex. logotårtor, företagstårtor, födelsedagstårtor, barnkalastårtor, studenttårtor och doptårtor.
Smaskiga tårtlänkar...!
 
 

 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email