Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Presentbutik på nätet

presentbutik på nätet

Presenter att skicka - med SkickaTårta.se

Hos oss kan du present att skicka i form av tårtor och andra goda bakverk. Bakverken tillverkas av lokala konditorier på det leveransdatumet du väljer. Alla presenter som du skickar genom SkickaTårta.se bakas av lokala konditorier i hela Sverige. Tårtorna bakas på leveransdagen och är alltid dagsfärska när de når mottagaren. 

Banantårta
Banantårta
fr. 289:-
Drottningtårta
Drottningtårta
fr. 289:-
Frukttårta
Frukttårta
fr. 289:-
Gräddtårta
Gräddtårta
fr. 289:-
Prinsesstårta
Prinsesstårta
fr. 289:-
Prinsesstårta Blå
Prinsesstårta Blå
fr. 289:-
Prinsesstårta Rosa
Prinsesstårta Rosa
fr. 289:-
Schwarzwaldtårta
Schwarzwaldtårta
fr. 289:-
Mor och Barntårta
Mor och Barntårta
fr. 405:-
Mor och Barntårta
Mor och Barntårta
fr. 405:-
Motivtårta
Motivtårta
fr. 705:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Din presentbutik på nätet

 

Letar du efter goda presenter till företag eller nära och kära? Då har du kommit rätt. Här har du din presentbutik på nätet och här kan du handla presenter i form av goda tårtor och bakelser. Presenter i form av tårtor eller bakelser är alltid uppskattade. Varför inte beställa presenter i form av tårtor med bilder eller loggor på?

Skicka Tårta - bakar presenten på leveransdagen

Skicka Tårta - presentens innehåll


När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa dina presenter på SkickaTårta.se. Här finns färska bakverk för alla tillställningar. Du kan välja bland tårtor i olika färger så det passar just ditt tillfälle bäst. Vi är din presentbutik på nätet.

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av presenten


Alla tårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina prinsesstårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska tårtor.
SkickaTårta.se är en presentbutik på nätet som är en tjänst för dig som vill beställa presenter i form av tårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email