Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Mimmi tårta

Mimmi tårta

Bjud gästerna på en söt Mimmi tårta på kalaset!


Här hittar du smarriga och fina Mimmi tårtor som du kan bjuda gästerna på på ditt Mimmi Pigg kalas. Välj den färg som du vill ha på din Mimmi tårta och sedan så väljer du vilket motiv du vill ha på den. Din Mimmi tårta bakas på ett lokalt konditori på den ort som den ska leveras på. 

Blå Musse Pigg tårta
Blå Musse Pigg tårta
fr. 365:-
Mimmi Blommor gul
Mimmi Blommor gul
fr. 365:-
Mimmi Blommor rosa
Mimmi Blommor rosa
fr. 365:-
Mimmi Blommor vit
Mimmi Blommor vit
fr. 365:-
Mimmi Hjärta grön
Mimmi Hjärta grön
fr. 365:-
Mimmi Hjärta rosa
Mimmi Hjärta rosa
fr. 365:-
Mimmi Hjärta röd
Mimmi Hjärta röd
fr. 365:-
Mimmi Hjärta vit
Mimmi Hjärta vit
fr. 365:-
Röd Musse tårta
Röd Musse tårta
fr. 365:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Mimmi tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Beställ hem din egna Mimmi tårta eller skicka den till någon som fyller år. Mimmi tårta är perfekt till barnkalaset eller som överraskning till ett barn. Mimmi tårtan levereras på bakdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. För att göra presenten lite mer personlig kan du skicka med en hälsning på ett kort som levereras tillsammans med tårtan.

 

Alla Mimmi tårtor bakas på lokala konditorier i hela Sverige och levereras på bakdagen. Mimmi tårtan är en prinsesstårta som konditorn dekorerar med en fin tårtbild med olika Mimmi Pigg motiv på. Tortan i sig består av en tårtbotten, grädde, sylt som täcks med ett fint lager av marsipan i den färgen som du vill ha.


Leverans av Mimmi tårtor


Mimmi tårtan är en fantastisk överraskning eller present till ett barn som fyller år eller av en annan anledning önskar sig en fin tårta. Du väljer själv vilken färg du vill ha på din tårta samt vilken Mimmi tårtbild tårtan ska dekoreras med. Vi på SkickaTårta.se hjälper dig mer än gärna med att få ut tårtan till den lyckliga mottagaren och ser till så att den kommer fram på rätt dag. Överraska någon med en fin tårta redan idag!
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email