Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Logotårtor

Med en Logotårta kan du bjuda dina kunder och personal på en underbar stund mitt i all vardagsstress. Tårtan som har din logotyp ovanpå exponeras för alla i närheten under den njutbara stunden.

 

Så här gör du:

 

1. Beställ en av tårtorna här under.
2. Ladda upp din bild på steg 1 i beställningen

 

OBS! Bilden/logo måste vara jpg format.

 

Vid större beställningar går det bra att kontakta oss på 010-330 01 01 eller via mail på info@tarta.se så hjälper vi till med er beställning.

Blå logotårta
Blå logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Grön logotårta
Grön logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Gul logotårta
Gul logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Orange logotårta
Orange logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Röd logotårta
Röd logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Svart logotårta
Svart logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-
Vit logotårta
Vit logotårta
Läs mer
fr. 509,60:-

SkickaTårta.se - Bakar tårtan på leveransdagen

Skicka Tårta - Tårtans innehåll

Alla tårtor som levereras av Skicka Tårta är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtan levererad.
När du skickar en tårta kan du få den levererat dit du önskar, Skicka Tårta levererar inom Sverige.
Skicka Tårta är en tjänst för dig som vill beställa färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.

När du beställer via Skicka Tårta tillverkas tårtorna på leveransdagen av ett konditori nära där det tårtan skall levereras.

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan. Det finns även tårtor med tårtbotten av maräng.
Tårtan är avsedd att delas mellan flera personer. Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.

Skicka Tårta - Ett gott hantverk

Skicka en tårta när du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne. Med Skicka Tårta kan du beställa tårtor antingen till dig själv, dina nära och kära eller dina kunder. Här finns tårtor för alla tillställningar när du vill skicka en tårta som ex. logotårtor, företagstårtor, födelsedagstårtor, barnkalastårtor, studenttårtor och doptårtor.
Smaskiga tårtlänkar...!
 
 

 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Västra Rönneholmsvägen 66 | 217 41 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email