Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Konditori Stockholm

Beställ från ett lokalt konditori i Stockholm!

Vi arbetar med de bästa konditorierna i Stockholm. Alla konditorier vi har valt ut att samarbeta med i Stockholm håller mycket god kvalité och service nivå. Konditorierna i Stockholm har mycket lång erfarenhet av att baka och leverera färsla tårtor och andra bakverk.

Prinsesstubbe
Prinsesstubbe
fr. 225:-
Chokladmousse  från ett konditori i Stockholm
Chokladmousse från ...
fr. 259:-
Frukttårta
Frukttårta
fr. 289:-
Gräddtårta
Gräddtårta
fr. 289:-
Prinsesstårta Blå
Prinsesstårta Blå
fr. 289:-
Grön fototårta
Grön fototårta
fr. 365:-
Morotstårta från ett konditori i Stockholm
Morotstårta från ett...
fr. 489:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Konditori i Stockholm - bakar tårtan på leveransdagen

Konditori Stockholm

Tårtor och bakelser är populärt i Stockholm. När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa dina tårtor genom oss till ett Konditori i Stockholm. Här finns färska bakverk för alla tillställningar. Du kan välja bland tårtor i olika utseende så det passar just ditt tillfälle bäst, så skickar vi din order till ett Konditori i Stockholm.

Våra bakverk är gjorda hos konditori i Stockholm med mer personligt engagemang och kärlek och blir därför både godare och roligare att bjuda på. Våra tårtor och bakelser tillverkas när du har gjort din beställning. Konditorierna i Stockholm som vi arbetar tillsammans med är noga utvalda och ofta arbetar vi endast med ett konditori i Stockholm. Vi samarbetar med hundratals konditorier över hela landet. När du vill ha dina bakverk levererade i Stockholm så ombesörjer ett konditori i Stockholm att de levereras dit du önskar enligt sina traditionsenliga rutiner.


Leverans från ett konditori i Stockholm


Alla tårtor som levereras är färska bakverk och bakas av ett konditori i Stockolm nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina tårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska tårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa tårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email