Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Frozen tårta

Frozen tårta

Här hittar du barnens favorit - Frozen tårta!

 

Önskar du att beställa en tårta som går hem hos barnen? Då är en Frozen tårta något för dig. Och om du har planerat ett Frozen - temakalas så är en Frozen tårta ett måste! Här hittar du våra snygga Frozen tårtor som du på enkelt sätt kan beställa hem till dig eller skicka till någon som fyller år. SkickaTårta.se levererar dagsfärska tårtor i hela landet och hjälper dig mer än gärna med detta.

Frost
Frost
fr. 365:-
Frost tårta
Frost tårta
fr. 365:-
Frost tårta
Frost tårta
fr. 365:-
Frosttårta
Frosttårta
fr. 365:-
 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Kalasig Frozen tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


Här hittar du våra smarriga Frozen tårtor som du kan beställa hem till dig eller skicka till någon som fyller år. En frozen tårta är perfekt när du planerar att ha ett temakalas hemma eller om du vill skicka en fin tårta till ett barn som tycker om Disneyfilmen Frozen. 

När du beställer en frozen tårta på SkickaTårta.se så bakas den på ett lokalt konditori som ligger på samma ort som den ska levereras. Tårtan levereras på bakdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till barnkalaset eller personen som fyller år. Tårtan består av en tårtbotten, sylt grädde, täcks med marsipan och dekoreras med en snygg frozen tårtbild.

 


Leverans av frozen tårtor


När du beställer en Frozen tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Frozen tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Frozen tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email