Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

10 fikatips alla chefer bör ha koll på!

topvisible
Vår senaste undersökning med fler än 1.600 deltagare visar att fika på jobbet är viktigt samtidigt som forskning visar att företag som har gemensam fika har färre konflikter. Här är 10 intressanta fakta från undersökningen som alla chefer bör känna till.

1. Fika på jobbet är superviktigt

De flesta (86%) anser att det är viktigt med fika på sin arbetsplats och så många som 46% anser att det är mycket viktigt med fika på jobb. En anledning kan vara att under fikan så får vi tid till att kommunicera och umgås i mindre stressiga situationer och att effekten blir att vi bryr oss mer om varandra. Forskning visar att företag som fikar tillsammans har färre konflikter.

2. Vi fikar gärna med kollegorna på jobbet

Hela 73% av deltagarna i undersökningen har gemensam fika på sitt jobb med kollegorna. Det spelar ingen roll vilken dag det är i veckan för alla dagar i veckan är fikadagar, även för helgarbetarna.

3. Fredagsfika på jobb är vanligast

Vår undersökning visar att ungefär hälften av deltagarna fikar en eller flera dagar i veckan men att den vanligaste fikadagen på jobb är fredagar, då fikar så många som 72%.
topvisible

4. Gärna en tårta till fikan

Många vill ha något sött till fikan men helst inte godis (endast 6%) utan gärna något gott från konditoriet. 54% vill ha en tårta, kanelbulle eller någon annan bakelse.

5. 46% betalar sin fika själv

Närmare 33% svarar att de och kollegorna betalar fikan själv och att de turas om med detta medan 13% har en gemensam fikakassa som används till deras fika på jobbet.

6. Vill att chefen ska bjuda

62% svarade att de vill att chefen ska betala för jobbfikan men endast 41% av dessa upplever att chefen verkligen betalar, så du som chef har verkligen en möjlighet att vinna dubbelt upp. Om du bjuder personalen på fika så får du troligen även färre konflikter på din arbetsplats och personal som bryr sig mer om varandra enligt forskningen.
topvisible

7. Frukt slår godis

Som sagt, endast 6% vill ha godis men så många som 30% vill ha frukt när man fikar på jobbet. 

8. 43% vill ha frallor

Frallor och bröd med pålägg är också rätt, hela 43% ville ha detta när man fikar. Däremot är det osäkert om det är till vilken fika, förmiddagsfikan eller eftermiddagsfikan.

9. Kaffe och te så klart

Hälften av deltagarna (50%) i undersökningen vill ha en varm kopp kaffe eller te när man fikar på jobbet.

10. Vi fikar mindre idag än förr

43% upplever att de generellt fikar mindre idag på sin arbetsplats jämfört med arbetsplatsen som de befann sig på för 5 år sedan. 

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Designa din egen företagstårta!

När du vill göra din egna företagstårta så är prinsesstårtan den som passar bäst både för ett budskap som exempelvis er logotyp men också för att det är Sveriges populäraste tårta. Du väljer färg på marsipanen och laddar sedan upp en bild på din företagslogotyp, eller en annan valfri bild. I Sverige har vi 450 konditorier som är redo att baka och leverera din tårtor, oavsett om det är en eller ett par hundra.
Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email