Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

10 tips när du ska beställa tårta

beställa tårta

1. Du kan (nästan) beställa vilken tårta du vill

Varje konditori har sitt unika sortiment och de produkter som du hittar här på SkickaTårta.se är de som merparten av våra 450 konditorier bakar. Vill du beställa en unik tårta så kontakta oss så undersöker vi möjligheterna.

2. Din tårta bakas för hand och inte i en fabrik

Alla våra tårtor som vi erbjuder här bakas för hand av en konditori och aldrig i en fabrik. När du beställer en tårta så bakas den med äkta bakkärlek och därför är varje tårta unik. Tårtan är alltid nybakad och färsk Ingen av våra tårtor bakas i förväg eller vakuumförpackas utan de bakas efter ditt leveransdatum. När du beställer din tårta så anger du leveransdag och tårtan bakas sedan på leveransdagen för att den ska vara så färsk som möjligt.

3. Vi väljer ett konditori som passar din beställning bäst

När du ska beställa tårta så har vi valt att överlåta valet av konditori till oss och vår expertis. Vi har ca 450 konditorier anslutna till vår tjänst och beroende på antalet tårtor som du beställer, leveransadress, leveransdag och vilken tårta du önskar. Om du vill bestämma vilket konditori som ska leverera så kontakta oss innan du ska beställa tårta då vi först måste undersöka om konditoriet kan hantera din beställning enligt dina önskemål.

4. Leverans hela vägen till dörren

Din tårta som du har beställt levereras hela vägen hem till dörren eller kontoret, sk direktleverans. På väldigt få och enstaka delar i Sverige där inget budföretag kör kan det inträffa att din tårta hämtas upp av mottagaren men detta är extremfall och på dessa platser är lokalbefolkningen van vid detta.
beställa tårta

5. När du beställer tårta bestämmer du leveransdagen

När du ska beställa tårta så är det du som bestämmer vilken dag som tårtan ska levereras på. Du kan få en tårta levererad under alla helgfria vardagar. Tårtleverans på lördagar men främst i storstäder I storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö kan vi erbjuda tårtleverans under lördagar men vi har svårare att garantera leveranser på andra orter. Hör av dig innan du beställer om du är osäker. Anledningen till att vi inte kan erbjuda lördagsleverans på fler orter är att endast ett fåtal konditorier levererar på lördagar och att leverans av budföretag är väldigt kostsamma dessa dagar. Vi hoppas kunna erbjuda fler orter med lördagsleveranser på sikt.

6. Söndagsleverans endast på Mors och Fars Dag

Väldigt få konditorier kan idag erbjuda leverans på söndagar men under Mors Dag och Fars Dag så erbjuder allt fler konditorier söndagsleverans.

7. Vill du ha leverans på en speciell tid?

Leveranserna sker under dagen liknande som blomsterbud. Vill du ha en tårta levererad en speciell tid så ange detta vid beställningen så undersöker vi möjligheten och återkopplar till dig om det är möjligt. I vissa fall kan leverans på specifika tider innebära en något högre fraktkostnad men vid de tillfällena så frågar vi dig först.
beställa tårta

8. Leverans samma dag om du vill

Om du vill beställa tårta för leverans samma dag så går det att anordna på de flesta orter, däremot ska du tänka på att det du då endast kan välja mellan de tårtor som finns färdigpackade för dagen på den ort där tårtleveransen ska ske. Konditorn bakar oftast under natten fram till morgontimmarna vilket innebär att det kan vara svårt att få dina önskemål tillgodosedda till fullo. Det du oftast kan räkna med är prinsesstårta, den är Sveriges populäraste tårta och finns hos varje konditori.

9. Vad händer om mottagaren inte är hemma?

De flesta konditorier ringer innan de levererar tårtan som du har beställt för att undvika dyra och onödiga transporter. Oftast avtalat konditorn med mottagaren för bästa leveransmöjlighet. Om mottagaren inte är hemma vid leveranstillfället så återlämnas tårtan till konditoriet.

10. Vilka storlekar på tårta kan jag beställa?

När du vill beställa tårta så är det du som bestämmer storleken. De flesta tårtor finns i flera storlekar och ofta är det inte en bestämd storlek utan det beror lite på hur stora bitar ni skär utav tårtan. En tårta med storlek "8 bitar" räcker vanligtvis från 8 till 10 personer. En 10-bitars tårta räcker vanligtvis från 10 till 12 personer. Du hittar de specifika valen inne på respektive produkt (tårta).

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

Gör din egen företagstårta!

När du vill göra din egna företagstårta så är prinsesstårtan den som passar bäst både för ett budskap som exempelvis er logotyp men också för att det är Sveriges populäraste tårta. Du väljer färg på marsipanen och laddar sedan upp en bild på din företagslogotyp, eller en annan valfri bild. I Sverige har vi 400 konditorier som är redo att baka och leverera din tårtor, oavsett om det är en eller ett par hundra.

Blå logotårta
Blå logotårta
fr. 455:-
Grön logotårta
Grön logotårta
fr. 455:-
Gul logotårta
Gul logotårta
fr. 455:-
Orange logotårta
Orange logotårta
fr. 455:-
Rosa logotårta
Rosa logotårta
fr. 455:-
Röd logotårta
Röd logotårta
fr. 455:-
Svart logotårta
Svart logotårta
fr. 455:-
Vit logotårta
Vit logotårta
fr. 455:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

Här kan du beställa tårta, vi bakar tårtan på leveransdagen!

Tårtans innehåll när du vill beställa tårta


När du vill göra tillställningen till ett starkare och roligare minne kan du enkelt beställa din tårta på SkickaTårta.se. Här finns färska bakverk för alla tillställningar. Du kan välja bland tårtor i olika smaker så det passar just ditt tillfälle bäst.

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Beställ tårta med leverans Malmö, Stockholm och resten av Sverige!


Alla tårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Vill du beställa tårta? All tårtor är klara när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast dagen efter din beställning. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du vill beställa tårta till Göteborg, Stockholm och Malmö. När du vill beställa tårta som är lite unik så behöver du oftast göra det dagen före leveransdagen. 


SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa tårta och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.


 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email