Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0
 

Barbapapa tårta

Barbapapa tårta

Fin Barbapapa tårta till barnkalaset!

 

Många småbarn älskar Barbapapa och alla färgglada fugurer i serien. Nu kan du beställa en alldeles egen Barbapapa tårta till barnkalaset, välj färg på tårtan och och tårtbilden som du vill ha på. Tårtan som du beställer bakas i ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras. SkickaTårta.se samarbetar med 450 lokala konditorier i hela kandet och levererar ut tårtorna på bakdagen. 

Barbapapa
Barbapapa
fr. 365:-
Barbapapa
Barbapapa
fr. 365:-
Barbapapa tårta
Barbapapa tårta
fr. 365:-
Barbapapatårta
Barbapapatårta
fr. 365:-

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Skicka Tårta - Barbapapa tårta

Skicka Tårta - tårtans innehåll


När du planerar ett kalas med Barbapapa tema eller vill bjuda barnen på en smarig tårta med deras favoritfigurer på så är Barbapapa tårta en perfekt bakelse. Att beställa en bildtårta till ett temakalas är perfekt, tårtan passar in med resterande dekorationer på kalaset och kommer bli en av attraktionerna på kalaset.

 

När du beställer en Barbapapa tårta på SkickaTårta.se så bakas den på ett lokalt konditori på samma ort som den ska levereras på. Tårtorna är alltid dagsfärska när de kommer fram till mottagaren eller till kalaset eftersom de bakas på leveransdagen. Tårtan Barbapapa tårtan är en prinsesstårta som dekoreras med en ätbar tårtbild med Barbapapa på.


Leverans av spiderman tårtor


När du beställer en Barbapapa tårta på SkickaTårta.se så bakas denna av ett lokalt konditori på den orten du vill ha den levererad. Tårtan bakas på leveransdagen och är på så sätt dagsfärsk när den kommer fram till mottagaren. När du beställer en Barbapapa tårta måste du göra det två dagar innan du vill ha den levererad. Väljer du att beställa en annan tårta kan den vara färdig redan samma dag. 
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa nybakade Barbapapa tårtor på nätet och få dem levererade hem till dig eller till någon annan.

 
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email