Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Semlor

semlor

Bjud kunder och anställda på goda semlor

Här kan du beställa färska semlor när du vill bjuda dina anställda, kunder eller leverantörer på något gott. SkickaTårta.se levererar semlor i hela Sverige och hjälper dig mer än gärna med din beställning! Våra semlor bakas och levereras av lokala konditorier i hela landet och är alltid bakade samma dag som de levereras.

Att skicka semlor är ett perfekt sätt att stärka relationer på och passar perfekt till kaffet på kontoret.
Semla
Semla
fr. 90:-
Priserna på den här sidan är exkl. moms

SÅ HÄR FUNGERAR SKICKATÅRTA.SE

Se hur det går till när du beställer tårtor.

SÅ HÄR TYCKER KUNDERNA

Läs kundernas betyg om oss.

Beställ Semlor -  Leverans till ert kontor!

Företags Semlor - semlans innehåll

När ni vill fika tillsammans på kontoret, dricka en kopp gott kaffe och äta en smarrig bakelse är semlor något för er. På SkickaTårta.se kan ni beställa dagsfärska semlor som levereras direkt till ert kontor. SkickaTårta.se levererar semlor i hela Sverige och hjälper er mer än gärna med att leverera era semlor.

Fettisdagen infaller i år 2015 den 17 februari. Glöm inte bort att bjuda dina kollegor på en god fika på kontoret. Semlan består av en nybakad vetebulle, kryddad med kardemumma som konditorn fyller med mandelmassa och grädde. 


Leverans av semlor

När du beställer semlor på SkickaTårta.se så bakas dessa av lokala konditorier i hela Sverige. Semlorna bakas samma dag som de ska levereras och är alltid dagsfärska när de kommer fram till mottagaren. Nu kan du på ett enkelt sätt bjuda dina kollegor, kunder eller leverantörer på en god fika. Med några enkla knapptryck kan du beställa och skicka semlor i hela Sverige.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email