Vår sajt bakar kakor!

För att förbättra användarupplevelsen på SkickaTårta.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

X
010-330 01 01
Mina sidor
Varukorg: 0

Företagsbeställningar

Bjud kollegor eller kunder på något gott!

Vill du skicka många företagstårtor, kanske till anställda som jobbar på flera kontor runtom i hela Sverige? Då har du kommit helt rätt! På SkickaTårta.se kan du göra hur stora beställningar du vill. Vi hjälper dig mer än gärna med att välja den produkt samt kanske anpassa logotypen som skrivs ut på ett ätbart tårtoblat. Vi har levererat tårtor till över 3.000 företag i hela Sverige och längre ner på sidan kan du läsa om hur några av våra kunder tyckte!

Vill du att vi ringer upp dig? Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig!

TUVE BYGG

"Först kontaktade vi en lokal leverantör men det visade sig att vi var vi tvungna att blanda in olika budfirmor etcetera så logistikarbetet blev väldigt komplicerat. Sedan hittade vi SkickaTårta.se vilket gjorde det hela betydligt enklare."
Susanne Brattelius, koordinator

Kjell & Co

"Tårtan blir ett sätt att visa uppskattning och att sprida nyheten till alla inom organisationen att det är dags att fira."
Thomas Keifer, VD

TopVisible

’’Att skicka tårtor till våra kunder har vi testat vid flera tillfällen och kunderna har verkligen uppskattat gesten. Ett kul, enkelt och prisvärt sätt att stärka sina kundrelationer på tycker jag."

Maria Eckerwall, tf VD
 

Skicka Tårta - Leverar företagstårtor i hela Sverige

Skicka Tårta - prinsesstårtans innehåll


När du vill tacka, gratullera eller överraska dina kunder, affärspartners eller anställda så är Företagstårtor det perfekta sättet. SkickaTårta.se hjälper er mer än gärna med att leverera tårtor till ert kontor. Företagstårtan kan vara en prinsesstårta med logo på, en såkallad Logotårta eller en av våra andra smarriga tårtor. 

 

En tårta är ett stort bakverk, normalt bestående av ett antal lager kaka (tårtbottnar) med fyllning emellan.
Ett motsvarande bakverk som är mindre, så att det endast utgör en portion, kallas normalt bakelse. En stubbe är en liten tårta.


Leverans av prinsesstårtor


Alla Företagstårtor som levereras är färska bakverk och bakas av lokala konditorer nära där du vill få tårtorna levererade.
Dina företagstårtor är färdiga när du vill ha dem, vanligen vardagar och tidigast tre dagar efter din beställning beroende på hur många tårtor du har beställt samt hur många orter dessa ska levereras på. I vissa fall kan tårtan vara klar redan samma dag när du önskar klassiska prinsesstårtor.
SkickaTårta.se är en tjänst för dig som vill beställa företagstårtor och andra färska bakverk på Internet och är en del av företaget Pastry Sweden AB.
 

Copyright© All rights reserved Pastry Sweden AB | Skomakaregatan 4 | 211 34 Malmö | Sverige | Tel: +46-(0)10-330 01 01 | Email